ΜΠΑΣΚΕΤ

Έρχεται το 5ο "Ntougias Basketball Camp"

Έρχεται το 5ο "Ntougias Basketball Camp"

Γι' ακόμα μία χρονιά, η ακαδημία μπάσκετ Ντούγιας πρωτοπορεί και στο φετινό Basketball Camp δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντας να προπονηθούν σαν να βρίσκονται στο NBA!

Ακόμα μία χρονιά στην οποία η ακαδημία μπάσκετ Ντούγιας πρωτοπορεί. Όπως έγινε γνωστό, ένας εκ των κορυφαίων skill trainer ΝΒΑ καθώς και κολεγιακών παικτών Τζον Χάρις, θα βρεθεί στα Γιάννενα για την διεξαγωγή του 5ου ΝΒΑ Camp στις 2,3,4 Απριλίου 2018.

Αναλυτικά:

Για τέσσερα διαδοχικά χρόνια η ακαδημία μπάσκετ Ντούγιας πρωτοπορεί στην Ήπειρο και έφερε στα Ιωάννινα προπονητές και skills trainers, από το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, από το NBA. Μετά από πολύ επιτυχημένες συνεργασίες με τον development coach Adam Branch (Indiana Pacers) και τον skills trainer Ryan Goodson (Goodson Basketball) τον Jonathan Reed συνεργάτη των Οκλαχόμα Θάντερ και ιδρυτή της ακαδημίας OnPointHoops o Νίκος Ντούγιας και οι ακαδημίες Ντούγιας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έλευση ενός εκ των κορυφαίων skill trainer ΝΒΑ καθώς και κολεγιακών παικτών Τζον Χάρις για την διεξαγωγή του 5ου ΝΒΑ Camp στα Ιωάννινα 2,3,4 Απριλίου 2018. Ο coach Τζον θα παρουσιάσει το ΝΒΑ ασκησιολόγιο του, με πολλές εκπλήξεις και δώρα για όλους τους συμμετέχοντες για να μας μεταφέρει για ένα τριήμερο στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Στο 5ο NBA Camp τα παιδιά θα διδαχτούν τεχνικές του μπάσκετ που χρησιμοποιούνται στις ακαδημίες των Η.Π.Α. και θα έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν την τεχνική τους ολοκληρωτικά καθώς το Camp θα περιλαμβάνει ασκήσεις shooting, dribble clinic, footwork,defense και rebounding. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν μία ατομική αξιολόγηση.

Το 5ο διαδοχικό NBA Camp για μία ακόμα φορά εκμεταλλεύεται τις γέφυρες που έχτισε ο Νίκος Ντούγιας κατά την διάρκεια της καριέρας του με κορυφαίους παίκτες και προπονητές και φέρνει στα Ιωάννινα καταξιωμένους επαγγελματίες που είναι σε μοναδική θέση να καθοδηγήσουν τα παιδιά τόσο τεχνικά όσο και ψυχολογικά καθώς είναι γνώστες του τι απαιτείται για να πετύχει ένας νεαρός αθλητής. Η μοναδική αυτή ευκαιρία καθώς και το βραβείο για τον φετινό MVP είναι κάτι που δίνει στα Camp της ακαδημίας μας κάτι το ξεχωριστό με το οποίο μας έχει ταυτίσει ο κόσμος.

Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε στο:

Τηλέφωνο: 6942560114

Εmail: [email protected]

Έρχεται το 5ο "Ntougias Basketball Camp"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ