ΜΠΑΣΚΕΤ

Επίθεση με μαχαίρι στη Γκράινερ

Επίθεση με μαχαίρι στη Γκράινερ

Το βράδυ της Δευτέρας (3/11) δεν κύλησε πολύ ήρεμα για την Μπρίτνεϊ Γκράινερ, αφού περιελάμβανε καταδίωξη, μία επίθεση με μαχαίρι και ένα μικρό ψυχολογικό σοκ.

Την άλλη... πλευρά της Κίνας αντίκρισε η Μπρίτνεϊ Γκράινερ το απόγευμα της Δευτέρας (3/11). Κι αυτό γιατί δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι (!) από έναν άγνωστο, ενόσω πήγαινε με δύο συμπαίκτριές της προς το λεωφορείο της ομάδας της (Beijing Great Wall).

Η σούπερ σταρ του WNBA, που αυτή την περίοδο αγωνίζεται στο κινέζικο πρωτάθλημα, είδε ξαφνικά έναν άγνωστο να κατευθύνεται προς το μέρος της με μαχαίρι. Ενστικτωδώς άρχισε να τρέχει (μαζί με τις συμπαίκτριές της) προς το λεωφορείο της ομάδας, που τις περίμενε λίγα μέτρα πιο μακριά.

Κατά τη διάρκεια του... κυνηγητού, ο άγνωστος κατάφερε να την τραυματίσει (ελαφρά) στον αγκώνα. Δίχως όμως να της προκαλέσει τραύμα βαριάς μορφής. Της παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες και επέστρεψε σπίτι της, σοκαρισμένη.

Η ίδια πάντως φρόντισε να καθησυχάσει τους "ακόλουθούς" της στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Κι η ζωή (της) συνεχίζεται...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ