ΜΠΑΣΚΕΤ

Επίσημο: Στους Beijing Ducks ο Τζάστιν Χάμιλτον

Brooklyn Nets center Justin Hamilton (41) in the first half of an NBA basketball game Friday, Feb. 24, 2017, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski)
Brooklyn Nets center Justin Hamilton (41) in the first half of an NBA basketball game Friday, Feb. 24, 2017, in Denver. (AP Photo/David Zalubowski) AP

Απόλυτη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Sport24.gr, καθώς ο Τζάστιν Χάμιλτον έγινε και επίσημα μέλος των Beijing Ducks.

Μία μέρα μετά την είδηση πως " ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Τζάστιν Χάμιλτον", το Sport24.gr σας ενημέρωσε πρώτο για τη συμφωνία του Αμερικανού σέντερ με τους Beijing Ducks . Σήμερα, η ομάδα της Κίνας ανακοίνωσε την απόκτησή του, αφού προηγουμένως οι Toronto Raptors που τον είχαν αποκτήσει μέσω ανταλλαγής από τους Brooklyn Nets τον αποδέσμευσαν και έκαναν stretch (μοίρασαν δηλαδή σε ισόποσες ετήσιες δόσεις) το συμβόλαιό του που έφτανε τα 3.000.000 δολάρια για την περίοδο 2017-18.

Ο Τζάστιν Χάμιλτον προσπέρασε το ενδιαφέρον της Βαλένθια και θα αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Γιάννη Χριστόπουλου, που είναι ο head coach των Ducks. Στον λευκό σέντερ θα πασάρει ένας ακόμη παίκτης που μας απασχόλησε φέτος το καλοκαίρι, ο Άαρον Τζάκσον που μετά την αποχώρησή του από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας μίλησε με τον Ολυμπιακό, αλλά προτίμησε την προοπτική της συμμετοχής του στο κινεζικό πρωτάθλημα για την επόμενη διετία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ