ΜΠΑΣΚΕΤ

Έσβησαν τα φώτα στο ντεμπούτο του Λαμπρόπουλου!

Έσβησαν τα φώτα στο ντεμπούτο του Λαμπρόπουλου!

Ο Φώτης Λαμπρόπουλος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα Αργεντινής με τη φανέλα της Φέρο κόντρα στην Όμπρας, σε ένα παιχνίδι όπου έσβησαν τα φώτα (VIDEO)!

Ο Φώτης Λαμπρόπουλος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ με τον Απόλλωνα Πάτρας, έχοντας καθοριστική συμβολή στην πορεία των "μελανόλευκων" που διεκδίκησαν ως το τέλος την πρόκριση στα playoffs.

Πλέον ο 33χρονος πάουερ φόργουορντ αγωνίζεται στο πρωτάθλημα Αργεντινής με τη φανέλα της Φέρο, κάνοντας εξαιρετικό ντεμπούτο στην εκτός έδρας νίκη επί της Όμπρας με σκορ 78-83.

Ο Λαμπρόπουλος τελείωσε το ματς με 20 πόντους (10/10 δίποντα), 3 ριμπάουντ και 3 ασίστ σε 19'01" συμμετοχής, συγκεντρώνοντας 22 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης!

Πάντως το παιχνίδι σημαδεύτηκε από ένα... ιδιαίτερο περιστατικό, όταν ο Πατρινός φόργουορντ φορτώθηκε με 5ο φάουλ στα 5' για το τέλος και αποχώρησε στον πάγκο όταν έσβησαν τα φώτα! Το πρόβλημα αποκαταστάθηκε και η ομάδα του Λαμπρόπουλου έφτασε στη νίκη, "σημαδεύοντας" πλέον τα playoffs!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ