ΜΠΑΣΚΕΤ

Επεισόδια στο φιλικό ανάμεσα σε Κηφισιά και Φάρο Κερατσινίου

Επεισόδια στο φιλικό ανάμεσα σε Κηφισιά και Φάρο Κερατσινίου

Το φιλικό παιχνίδι της Κηφισιάς με τον Φάρο Κερατσινίου στιγματίστηκε από μικρής έκτασης επεισόδια που έλαβαν χώρα στο "Ζηρίνειο", με πρωταγωνιστές τους παίκτες των δύο ομάδων. Η "σπίθα" άναψε από χτύπημα του Μάριου Μπατή στον Νίκο Γκίκα.

Είναι από τις φορές που "τα αίματα ανάβουν" σε φιλικό παιχνίδι, δίχως λόγο. Η αναμέτρηση της Κηφισιάς με τον Φάρο Κερατσινίου είχε σκοπό να καταδείξει την αγωνιστική κατάσταση των δύο ομάδων, δύο εβδομάδες πριν την α' φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στο παρκέ του "Ζηρινείου" όμως, τα πράγματα ξέφυγαν ελαφρώς από τον έλεγχο, μετά από χτύπημα -που θεωρήθηκε αντιαθλητικό από την άλλη πλευρά- του Μάριου Μπατή στον Νίκο Γκίκα. Πιο συγκεκριμένα, λίγο πριν το τέλος του γ' δεκαλέπτου, ο 35χρονος γκαρντ του Φάρου Κερατσινίου άπλωσε τον αγκώνα του σε προσπάθεια για λέι απ, χτυπώντας τον 25χρονο παίκτη της Νέας Κηφισιάς.

Το χτύπημα θεωρήθηκε εσκεμμένο από τους "κόκκινους", με τον κόουτς Ηλία Παπαθεοδώρου να μπαίνει έξαλλος στον παρκέ και να μιλάει στον Μάριο Μπατή, σε έντονο ύφος. Η επόμενη σκηνή είχε ως πρωταγωνιστές τους παίκτες των δύο ομάδων, με κάποιους εξ αυτών να ανταλλάσσουν μερικές "ψιλές", δίχως όμως περαιτέρω έκταση. Μετά από λίγη ώρα, τα πνεύματα ηρέμησαν, με το φιλικό να ολοκληρώνεται κανονικά.

Για την ιστορία, ο Φάρος Κερατσινίου επικράτησε με 54-49, αν και παρατάχθηκε δίχως τον Γάιο Σκορδίλη. Ο έμπειρος σέντερ ήταν μεν στη δωδεκάδα της ομάδας του Ανδρέα Πολέμη, αλλά δεν πήρε χρόνο συμμετοχής αφού μόλις σήμερα (2/9) επισημοποιήθηκε η απόκτησή του από τον σύλλογο του Κερατσινίου.

Τα δεκάλεπτα: 10-10, 21-11, 34-36, 49-54.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ