ΜΠΑΣΚΕΤ

Επεισόδια Ολυμπιακών-Παναθηναϊκών στη Λευκάδα

Επεισόδια Ολυμπιακών-Παναθηναϊκών στη Λευκάδα

Σκηνικό ζούγκλας στήθηκε τα ξημερώματα στη Λευκάδα, με οπαδούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού να πρωταγωνιστούν σε σοβαρά επεισόδια λίγες ώρες πριν τον τελικό του Κυπέλου μπάσκετ γυναικών (videos).

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός μετρούν αντίστροφα για τον πρώτο τελικό της ιστορίας τους στο Κύπελλο μπάσκετ γυναικών , όμως κάποιοι αποφάσισαν με το "έτσι θέλω" να κλέψουν τη δόξα από τις πραγματικές πρωταγωνίστριες, τις παίκτριες των δύο ομάδων.

Λίγο μετά τις 5 το πρωί της Κυριακής, πάνω από 150 οπαδοί του Παναθηναϊκού εισέβαλαν στο νησί της Λευκάδας, περνώντας με ιδιωτικά αυτοκίνητα την πλωτή γέφυρα, και κατευθύνθηκαν σε ξενοδοχείο που διέμεναν λιγοστοί φίλοι του Ολυμπιακού.

Το αποτέλεσμα ήταν να ακολουθήσουν μάχες σώμα με σώμα, εκτόξευση αντικειμένων, ακόμα και ρίψη μολότοφ, με αρκετούς οπαδούς να βγαίνουν τραυματίες μέσα από αυτές τις σκηνές χάους (αμέτρητες επίσης οι υλικές ζημιές με πάρα πολλά σπασμένα αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στο χώρο) και την αστυνομία να εμφανίζεται με αρκετή ώρα καθυστέρηση για να επιβάλλει την τάξη.

Όπως έγινε γνωστό, στις 9 το πρωί της Κυριακής θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη μεταξύ των τοπικών Αρχών και της ΕΟΚ προκειμένου να αποφασίσουν για την τύχη του τελικού, με τους χούλιγκανς να φροντίζουν να τον κάνουν άνω-κάτω λίγες ώρες πριν την διεξαγωγή του (15.00).

Συμπλοκή οπαδών έξω από το ξενοδοχείο Ionion Star στην Λευκάδα:

Καταστροφές στο ξενοδοχείο από τις συμπλοκές των οπαδών

* Η φωτογραφία είναι από το Lefkadapress.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ