ΜΠΑΣΚΕΤ

Ενδιαφέρον για Α1 και από Παγκράτι!

Ενδιαφέρον για Α1 και από Παγκράτι!

Το Παγκράτι έστειλε επιστολή ζητώντας να συμπεριληφθεί στις ομάδες που θα διεκδικήσουν τη wild card για το νέο πρωτάθλημα της Basket League.

Με τον Εθνικό να δηλώνει αδυναμία για να αγωνιστεί στην Α1 έχει ξεκινήσει η... μάχη για την ομάδα που θα λάβει την wild card, προκειμένου να καλυφθεί το κενό που δημιουργήθηκε στην Basket League με την αποχώρηση της Κηφισιάς.

Μέχρι τώρα ήταν γνωστό ότι από την ειδική επιτροπή αδειοδότησης είχαν λάβει επιστολή έξι ομάδες (Δόξα Λευκάδας, Ηρακλής, Πανιώνιος, Ηράκλειο, Αρκαδικός, Καβάλα), όμως αισίως οι μνηστήρες... αυξήθηκαν. Πιο συγκεκριμένα, το Παγκράτι που στο περσινό πρωτάθλημα της Α2 τερμάτισε στην πέμπτη θέση, με επιστολή που έστειλε ζήτησε να συμπεριληφθεί στις ομάδες που θα διεκδικήσουν την wild card με αποτέλεσμα να γίνουν εφτά πλέον οι ενδιαφερόμενες ομάδες!

Θυμίζουμε ότι μετά την απόφαση του Εθνικού να μην πάρει τη θέση της Κηφισιάς συστάθηκε ειδική επιτροπή αδειοδότησης, η οποία αποτελείται από τους Παναγιώτη Τσαγκρώνη (πρόεδρος), Μιχάλη Μελή (αντιπρόεδρος), Δημήτρη Μπασούρη, Γιάννη Αλεξόπουλο και Γιάννη Ψαρράκη .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ