ΜΠΑΣΚΕΤ

Ένα ματς, τέσσερις Έλληνες προπονητές

Ένα ματς, τέσσερις Έλληνες προπονητές

Γεμάτο Σαββατοκύριακο ήταν αυτό που προηγήθηκε για τους Έλληνες προπονητές, όμως η μεγάλη κόντρα είναι το βράδυ της Δευτέρας (09/11) όταν και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη θα αντιμετωπίσει την Λοκομοτίβ Κούμπαν του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής για την VTB θα βρεθούνε αντιμέτωποι τέσσερις... συμπατριώτες και δη τέσσερις Έλληνες τεχνικοί. Συγκεκριμένα απόψε το βράδυ η Λοκομοτίβ Κουμπάντου Γιώργου Μπαρτζώκακαι του συνεργάτη του, Χρήστου Παππά,θα υποδεχτεί την ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδηκαι του άμεσου βοηθού του, Αντρέα Πιστιόλη. Σε ένα ματς με 4 Έλληνες προπονητές!

Από εκεί και πέρα στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου μεγάλη νίκη πήρε ο Φώτης Κατσικάρης, όμως δεν τα κατάφεραν οι Τζώρτζης Δικαιουλάκος και Κρις Χουγκάζ.

Στην Ισπανία η Μούρθιααρχίζει να βρίσκει αγωνιστικό ρυθμό και τα θετικά αποτελέσματα έρχονται. Η ομάδα του Φώτη Κατσικάρη επιβλήθηκε άνετα με 96-68 της Μπιλμπάο σε ένα παιχνίδι που είχε έντονο ελληνικό χρώμα, καθώς στην ομάδα της Βασκωνίας αγωνίζεται ο Γιώργος Μπόγρης. Με αυτή τη νίκη η Μούρθια έφτασε τους 7 βαθμούς και είναι στην 11η θέση της βαθμολογίας της ACB.

Στην Αυστρία απροσπέλαστο αποδείχθηκε το εμπόδιο της πρωτοπόρου και αήττητης Γκούσινγκ για την Όμπερβαρτ. Η ομάδα του Κρις Χουγκάζηττήθηκε με 84-76 κι έτσι πλέον βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 7-4.

Κι όσο για το γυναικείο πρωτάθλημα της Τουρκίας η πρώτη ήττα της Φενέρμπαχτσε είναι γεγονός. Η Μπελεντίγιεσι έκανε την έκπληξη επικρατώντας με 77-72 της ομάδας του Τζώρτζη Δικαιουλάκουκι έτσι έβαλε φρένο στο αήττητο σερί (3-0) που έτρεχε ο Έλληνας τεχνικός στην KBSL.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ