ΜΠΑΣΚΕΤ

Ελληνοσερβικό καμπ με... Χατζή

Ελληνοσερβικό καμπ με... Χατζή

Ένα καμπ με... αέρα Σερβίας θα λάβει χώρα από τα μέσα Ιουνίου στο ΟΑΚΑ εκεί όπου ο Νίκος Χατζής μαζί με 2 Σέρβους προπονητές θα μοιραστεί τα μυστικά του αθλήματος και θα προσπαθήσει να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις του

Η Σέρβικη Ακαδημία μπάσκετ έρχεται για δεύτερη φορά στην Ελλάδα με στόχο να αναδείξει το Ελληνικό ταλέντο και το 2o Greece – Serbia Basketball Camp είναι και φέτος γεγονός! Το ελληνικό πάθος για μπάσκετ και το ταλέντο συναντούν την σέρβικη τεχνογνωσία με αποκλειστικό σκοπό την ατομική βελτίωση και την ανάπτυξη δεξιοτήτων των νεαρών φίλων του μπάσκετ.

Από τις 15/6 έως τις 20/6 και από τις 22/6 έως τις 27/6 στο ΟΑΚΑ καταξιωμένοι Έλληνες και Σέρβοι προπονητές θα αναλάβουν μέσα από ένα πρωτοποριακό προπονητικό πρόγραμμα που στηρίζεται σε επαγγελματικά πλαίσια να αναπτύξουν τις τεχνικές δεξιότητες και τον απαιτητικό τομέα των φυσικών ικανοτήτων.

Οι τεχνικοί υπεύθυνοι Dorde Jovicic, ο οποίος θεωρείται ένας από τους πιο πετυχημένους Σέρβους προπονητές στις μικρές ηλικίες, καθώς έχει αναδείξει αρκετούς μπασκετμπολίστες με διεθνή καριέρα, και ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην Α1 με συμμετοχές στις Εθνικές ομάδες της Ελλάδας, Νίκος Χατζής θα μεταδώσουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους στους νέους μπασκετιμπολίστες.

Στο άκρως καταρτισμένο προπονητικό τιμ βρίσκονται, επίσης, ο εξειδικευμένος προπονητής φυσικής κατάστασης, Danial Jahic, ο οποίος στο παρελθόν έχει αναδειχθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής Στίβου, αλλά και ο Φώτης Ζέρβας, ο οποίος με 15 χρόνια εμπειρίας στην προπόνηση μικρών ηλικιών και όντας τελειόφοιτος του Πανεπιστημίου Φυσικής Αγωγής και αθλητισμού “Νόβι Σαντ” της Σερβίας θα “παντρέψει” τις δύο προπονητικές σχολές.

Πληροφορίες – εγγραφές: 6973400390 – 6979352086

Email: [email protected]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ