ΜΠΑΣΚΕΤ

Ελληνιάδης: "Τα φαβορί φαίνονται στο γήπεδο"

Ελληνιάδης: "Τα φαβορί φαίνονται στο γήπεδο"

Ο αθλητικός διευθυντής του Φάρου Κερατσινίου, Σταύρος Ελληνιάδης, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio και μίλησε για την ομάδα του αλλά και για το γηπεδικό πρόβλημα του Πειραιά

Ο αθλητικός διευθυντής του Φάρου Κερατσινίου Σταύρος Ελληνιάδης φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή “Fast break” με τον Σπύρο Καβαλιεράτο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του…

Για το Πρωτάθλημα της Α2: “ Υπάρχουν ομάδες που βγάζουν υγεία στο Πρωτάθλημα της Α2. Έχουν συνέπεια και διάρκεια. Αυτές οι ομάδες χρειάζονται στο ελληνικό μπάσκετ. Θα πρέπει να πούμε βέβαια, πως το επίπεδο της Α1 έχει ανέβει σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια”.

Για τα γήπεδα στον Πειραιά: “ Το πρόβλημα είναι πολλών ετών. Ο Πειραιάς είναι υποβαθμισμένος από πλευράς αθλητικών εγκαταστάσεων. Θεωρώ ότι μέσα στην πενταετία κάτι καλό θα γίνει. Ο Εθνικός είναι άστεγος τόσο στο μπάσκετ όσο και το ποδόσφαιρο. Τις επόμενες ημέρες θα έχουμε κάποιες συναντήσεις γιατί είναι να παραμένει οκτώ χρόνια κλειστό το Παπαστράτειο. Με λύπη το λέω πως ο Πειραιάς δεν είναι αντάξιος να φιλοξενήσει αυτή την περίοδο την ομάδα μπάσκετ του Εθνικού”.

Για το αν ο Φάρος είναι το μεγάλο φαβορί στην Α2: “ Ποια ομάδα είναι φαβορί θα φανεί στο γήπεδο. Είναι ένας μαραθώνιος και η ομάδα που θα έχει διάρκεια, συνέπεια και θα πληρώνει ως το τέλος θα καταφέρει να πανηγυρίσει. Δεν είναι μόνο ο Φάρος. Είναι ο Φάρος και πολλές καλές ομάδες”.

Για την πορεία στο Κύπελλο: “ Οι ομάδες της Α1 είναι πιο ανέτοιμες αυτή τη περίοδο από εκείνες της Α2. Τα τρία παιχνίδια εμείς τα κερδίσαμε σχετικά εύκολα και θα προετοιμαστούμε για το επόμενο”.

Για τα πρώτα ντέρμπι “αιωνίων” σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα: “ Ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα γιατί έχει ένα κορμό μεγαλύτερο από την περσινή χρονιά και παίζει το γήπεδό του. Η αρχή για τον Παναθηναϊκό θα είναι δύσκολη. Η διαφορά με το πρωτάθλημα είναι πως ο Παναθηναϊκός θα έχει τον κόσμο του στη δεύτερη αγωνιστική”.

Για την Εθνική ομάδα: “ Οι προσδοκίες που είχαν δημιουργηθεί ήταν μεγάλες. Η πορεία της μου άφησε μια γλυκόπικρη γεύση”.

Για τον Φώτη Κατσικάρη: “ Όλοι έχουν μερίδιο στην επιτυχία και την αποτυχία. Αν θεωρηθεί αποτυχία τότε έχει ένα μερίδιο. Απ” έξω που βρισκόμαστε θεωρώ πως θα έπρεπε να γίνει καλύτερη διαχείριση του ρόστερ”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ