ΜΠΑΣΚΕΤ

Έλληνες πολίτες οι αδερφοί Αντετοκούμπο

Έλληνες πολίτες οι αδερφοί Αντετοκούμπο

Οι αδερφοί Αντετοκούμπο είναι πλέον κάτοχοι ελληνικού διαβατηρίου και μπορούν να παίξουν στις Εθνικές ομάδες. Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσαν.

Κάτοχοι ελληνικού διαβατηρίου είναι από σήμερα (9/05) οι αδερφοί Αντετοκούμπο, οι οποίοι έχουν πλέον δικαίωμα να αγωνιστούν στις Εθνικές ομάδες.

Οι νεαροί παίκτες τόνισαν μεταξύ άλλων πώς " σήμερα ένα όνειρο ζωής έγινε πραγματικότητα και είμαστε πλέον και επίσημα Έλληνες πολίτες".

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα δήλωσαν οι Θανάσης και Γιάννης Αντετοκούμπο: " Σήμερα ένα όνειρο ζωής έγινε πραγματικότητα και είμαστε πλέον και επίσημα Έλληνες πολίτες. Όπως ακριβώς νιώθαμε όλα αυτά τα χρόνια έχοντας γεννηθεί και μεγαλώσει εδώ, έχοντας αποφοιτήσει από ελληνικό σχολείο, έχοντας ζήσει ολόκληρη τη ζωή μας στην πατρίδα μας,την Ελλάδα.

Ευχαριστούμε την ελληνική Πολιτεία και όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτού του ονείρου. Θα είναι τιμή μας εάν μια μέρα κληθούμε να εκπροσωπήσουμε την Eλληνική Eθνική ομάδα μπάσκετ".

Από την πλευρά του, ο ατζέντης τους, Γιώργος Δημητρόπουλος τόνισε: " Η διαδικασία πολιτογράφησης του Θανάση και του Γιάννη ολοκληρώθηκε και τα παιδιά πήραν την ελληνική ιθαγένεια. Ευχαριστούμε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών, τον Υπουργό κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη,τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Χαράλαμπο Αθανασίου.

Tον γ.γ. κ. Άγγελο Συρίγο, τον γ.γ. Αποκεντρωμένης κ. Καλογερόπουλο και βέβαια την ΕOK, και ιδιαίτερα τον κ. Βασιλακόπουλο. Επίσης, ευχαριστούμε τον κάθε υπάλληλο σε κάθε υπηρεσία που βοήθησε με το δικό του τρόπο να προχωρήσει η διαδικασία. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον κ. Δημήτρη Μπούκα, διευθυντή του γραφείου Τύπου του ΥΠ.ΕΣ, του οποίου η συνδρομή ήταν πραγματικά πολύτιμη".

Έλληνες πολίτες οι αδερφοί Αντετοκούμπο
INTIME SPORTS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ