ΜΠΑΣΚΕΤ

Εκτός εθνικής Πουέρτο Ρίκο ο Αρόγιο

Εκτός εθνικής Πουέρτο Ρίκο ο Αρόγιο

Ο Ρικ Πιτίνο έχει πάρει τις αποφάσεις του και δεν παραλείπει να τονίζει ότι "δεν πληρώνομαι για να είμαι κόουτς των Πορτορικανών. Το κάνω για την πρόκληση". Δείτε την απίστευτη απάντηση του Κάρλος Αρόγιο

Η συνέντευξη Τύπου του Πουέρτο Ρίκο, στην οποία ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ρικ Πιτίνο για εθνικό κόουτς, ξεκίνησε με τον Αμερικανό να παρουσιάζει μια φανέλα με τρεις λέξεις: "Puerto Rico First". Μετά, εξήγησε πως η σκέψη πίσω από τη φανέλα ήταν να υπογραμμιστεί το γεγονός πως υπάρχουν μόνο τρεις παίκτες με σίγουρη θέση στην εθνική: οι JJ Μπαρέα, Ρενάλντο Μπάλκμαν και Μορίς Χάρκλες. Η απουσία του Κάρλος Αρόγιο ήταν που έκανε αίσθηση, με τον Πιτίνο να εξηγεί πως " δεν πιστεύω ότι ο Κάρλος θα ταιριάξει στο πλάνο, γιατί δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι θέλει να παίξει στην ομάδα, ούτε ότι στα 36 του είναι η καλύτερη προοπτική να αγωνιστεί με την εθνική".

Ακολούθως, πρόσθεσε πως "θέλει να αγωνιστεί για 1-2 χρόνια ακόμα στην Ευρώπη και για αυτό θα χρειαστεί να συντηρήσει το σώμα του. Εμείς ζητάμε αφοσίωση και σκληρές προπονήσεις και για αυτό θα χρειαστούμε νέους παίκτες που δεν θα ξεπερνούν τα 32 χρόνια".

Το σχόλιο του Αρόγιο για όλα αυτά ήταν πως "νιώθω ότι δεν με σεβάστηκαν" και μετά "ανέβασε" την ακόλουθη φωτογραφία στο Instagram.

Ο Πιτίνο ξεκίνησε το πλάνο του, με τετραήμερο προπονήσεων, στο οποίο μετείχαν 30 παίκτες και ο καλύτερος ήταν ο 38χρονος Λάρι Αγιούσο. Αυτό ήταν ένα θέμα, αλλά ο Πιτίνο άποψη δεν άλλαξε, με το ρεκόρ που έχει στην καριέρα του (722-254) να επιτρέπει σε αυτούς που τον επέλεξαν να πιστεύουν ότι δεν έκαναν λάθος. Ο επιτυχημένος κόουτς ολοκλήρωσε τις τοποθετήσεις του, θυμίζοντας πως" δεν παίρνω λεφτά για αυτή τη δουλειά. Το κάνω μόνο για την πρόκληση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ