ΜΠΑΣΚΕΤ

Έφθασε η ώρα του μεγάλου τελικού του 3x3 Urban Legends

Έφθασε η ώρα του μεγάλου τελικού του 3x3 Urban Legends

Το ενδιαφέρον της παγκόσμιας κοινότητας του 3x3 και των θαυμαστών του World Tour αυτό το Σαββατοκύριακο 24 & 25 Ιουνίου επικεντρώνεται στα ανοικτά γήπεδα της πλατείας Πλυτά! Εκεί σε συνεργασία με τον Γ.Σ. Αρίων Αγίου Αρτεμίου, θα διεξαχθεί η τελευταία προκριματική διοργάνωση για τον μεγάλο τελικό, το 3x3 Urban Legends_Last chance.

Εκεί θα προκύψουν οι δυο τελευταίες θέσεις του τελικού και το τουρνουά αναμένεται συναρπαστικό καθώς δυο ομάδες από την Σερβία και μια από την Ολλανδία (όλες με παλιές συμμετοχές στα τελικά World Tour) και φυσικά οι ελληνικές ομάδες θα παλέψουν για τις δυο προνομιούχες θέσεις στον τελικό της επόμενης ημέρας.

Στον μεγάλο τελικό 16 ομάδες στην κατηγορία Elite θα διεκδικήσουν την μια θέση που οδηγεί στο World Tour Masters στην Πράγα. Η φετινή τελική διοργάνωση αναμένεται να είναι η πιο συναρπαστική στην Ελλάδα όλων των εποχών, με παρόντες τους πρωταθλητές του World Tour (2013 & 2016) ομάδα της Ljubljana, με τους Γερμανούς Der Stamm (συμμετοχή στο World Tour 2014), τους Απένταρους (Αθανασούλας, Μάντζαρης, Μαρίνος & Δρακάκης), τους Don Poly (Μελισσαράτος, Stevovic, Τσιώκος και Χανιάς) να είναι τα φαβορί. Οι υπόλοιπες ομάδες φυσικά παραμονεύουν και είναι παραδοσιακές και έμπειρες ομάδες του 3x3 (Tigers, Trolls, Koukaki B.C., Vlamis, Rising Stars, Gastone, 3onP, GSW), ακόμα στον μεγάλο τελικό έρχονται με αξιώσεις και οι δυο νικήτριες ομάδες των τουρνουά Hoop Bec του Γιώργου Μασλαρινού στην Θεσσαλονίκη.

Έφθασε η ώρα του μεγάλου τελικού του 3x3 Urban Legends

Ταυτόχρονα με τους τελικούς της Elite κατηγορίας θα διεξαχθούν και οι τελικοί της κατηγορίας Amateur με χρηματικό έπαθλο για τον τελικό νικητή 300,00 ευρώ. Την προηγούμενη ημέρα και ταυτόχρονα με το Last_Chance θα διεξαχθεί ο τελικός της κατηγορίας U18.

Για δηλώσεις συμμετοχής στο 3x3 Urban Legends_Last Chance μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα των διοργανώτων .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ