ΜΠΑΣΚΕΤ

Έφτασε στην Πολωνία ο Ολυμπιακός

Έφτασε στην Πολωνία ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός έφτασε στην Πολωνία, καθώς την Πέμπτη (2/11, 19:00) θα αντιμετωπίσει την Γκορζόβ. Στόχος η 3η νίκη στο EuroCup. Μίσσας: "Πιστοί στο αμυντικό μας πλάνο".

Για την Πολωνία ταξίδεψε το πρωί της Τετάρτης η αποστολή της ομάδας μπάσκετ Γυναικών των "ερυθρολεύκων". Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Πέμπτη το απόγευμα (2/11 19:00) στην Hala PWSZ την Γκορζόβ και έχει ως σκοπό να πετύχει την τρίτη νίκη του στο Eurocup και ταυτόχρονα τη δεύτερη εκτός έδρας, η οποία θα του δώσει την ώθηση για να έρθει πιο κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Έφτασε στην Πολωνία ο Ολυμπιακός

Καπογιάννη: «Να είμαστε πολύ σοβαροί»

Η προπονήτρια του Ολυμπιακού, Ελένη Καπογιάννη δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Είναι ένα παιχνίδι εκτός έδρας με μια ομάδα που την κερδίσαμε στην έδρα μας. Παρόλα αυτά η ομάδα αυτή παρουσιάζεται στην έδρα της πιο δυνατή. Έχει καλή έδρα, επηρεάζει την αυτοπεποίθησή τους και επηρεάζει και την αντίπαλη ομάδα. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ σοβαροί γιατί για εμάς πρέπει να έρθει η νίκη. Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι και θα τα καταφέρουμε».

Έφτασε στην Πολωνία ο Ολυμπιακός

Μίσσας: «Πιστοί στο αμυντικό μας πλάνο»

Ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κώστας Μίσσας, δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Θεωρώ ότι είναι ένα παιχνίδι που χρειάζεται πολύ ιδιαίτερη προσοχή, με μια ομάδα η οποία έχει κάποια πλεονεκτήματα και κάποια μειονεκτήματα Σε ένα γήπεδο το οποίο πραγματικά μαζεύει κόσμο και θα πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι, να ακολουθήσουμε το πλάνο μας και σε καμία περίπτωση να επηρεαστούμε από την πίεση του κόσμου που θα υπάρχει. Τουλάχιστον βάσει όσων έχουμε δει μέχρι στιγμής. Από εκεί και πέρα υπάρχουν δύο τρία βασικά στοιχεία που είναι ιδιαίτερα σημαντικά για να μπορούμε να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Αυτά είναι ότι πρέπει να μείνουμε πιστοί σε ότι έχουμε σχεδιάσει από πλευράς άμυνας και φυσικά για να ολοκληρωθεί αυτό το κομμάτι θα πρέπει να πάρουμε και όλα τα αμυντικά ριμπάουντ.

Με αυτή ακριβώς τη βάση θεωρώ ότι με ιδιαίτερη ψυχραιμία και με την πίεση του κόσμου, θα πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό, έτσι ώστε να σημαδέψουμε τις αθλήτριες τις οποίες έχουμε ήδη αξιολογήσει αναφορικά με την αμυντική τους αδυναμία. Δηλαδή να παίξουμε πάνω σε αυτές που δεν έχουν τόσο μεγάλη αμυντική ικανότητα. Θεωρώ ότι από πλευράς τακτικής είναι κάποια κομμάτια ιδιαίτερα που επί 40 λεπτά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι έτσι ώστε να κάνουμε το διπλό στην Πολωνία και να πατήσουμε πια, με πάρα πολύ καλές πιθανότητες στον πρώτο και συγκεκριμένο μας στόχο, δηλαδή το πέρασμα του ομίλου».

Έφτασε στην Πολωνία ο Ολυμπιακός

Σταμάτη: «Παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα»

Η γκαρντ του Ολυμπιακού, Εβίνα Σταμάτη, δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Ξεκινάει ο δεύτερος γύρος και πάμε σε μια δύσκολη έδρα. Παρότι στον πρώτο γύρο κερδίσαμε με σχετική ευκολία σίγουρα δεν το θεωρούμε ως δεδομένο και δεν είναι εύκολο παιχνίδι. Εμείς είμαστε προσηλωμένοι στην τακτική μας και πάμε για τη νίκη».

Έφτασε στην Πολωνία ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ