ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διαμαντίδης: "Δεν μετάνιωσα, πήρα σωστή απόφαση να αποσυρθώ"

Διαμαντίδης: "Δεν μετάνιωσα, πήρα σωστή απόφαση να αποσυρθώ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης, σε συνέντευξη του, τόνισε πως δεν έχει μετανιώσει που αποσύρθηκε, κρατά τα τρόπαια που κατέκτησε και απολαμβάνει τις οικογενειακές στιγμές. "Ήμουν λίγο γκρινιάρης με τους διαιτητές", σχολίασε.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης βραβεύτηκε από την ΚΕΔ για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ. Ο εκ των κορυφαίων Ελλήνων αθλητών, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή "Pick'n'Roll" στον OTE-TV. Τόνισε πως δεν έχει μετανιώσει που αποφάσισε να αποσυρθεί από την αγωνιστική δράση, σχολίασε πως αυτά που κρατά από την μεγάλη καριέρα του είναι τα τρόπαια και παραδέχτηκε πως ήταν λίγο γκρινιάρης με τους διαιτητές.

Για την βράβευση του από τους διαιτητές: " Τους ευχαριστώ για την βράβευση. Ήμουν και λίγο γκρινιάρης μαζί τους όταν έπαιζα, αλλά μέσα στο πάθος, μέσα στην ένταση, έρχεται και η γκρίνια κάποιες φορές. Η δουλειά τους είναι δύσκολη και το ξέρω".

Για την απόφαση του να αποσυρθεί από την αγωνιστική δράση: "Φέτος η EuroLeague και η σεζόν είναι δύσκολη, αρκετά απαιτητική. Ήταν μία σωστή επιλογή να αποσυρθώ από την αγωνιστική δράση, δεν μετάνιωσα για την απόφαση μου. Είμαι καλά, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Γεμίζω τις ώρες μου με τα παιδιά μου".

Για το αν ήθελε να επιστρέψει μετά το 6-0 στις νίκες του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό: "Όχι, δεν σκέφτηκα να επιστρέψω μετά το 6-0, δεν το σκέφτηκα καν αυτό το ενδεχόμενο. Και άποψη μου είναι πως οι δύο ομάδες δεν πρέπει να σκέφτονται τα σερί και τις ήττες. Πρέπει να σκέφτεσαι το κάθε ματς ξεχωριστά. Το ταμείο γίνεται στο τέλος. Φέτος η σεζόν είναι πάρα πολύ μεγάλη και δύσκολη".

Για τις φάσεις που ξεχωρίζει στην καριέρα του: "Δεν ξεχωρίζω κάποιες φάσεις. Εμένα αυτά που μου έχουν μείνει είναι τα τρόπαια που έχω κερδίσει, τόσο με τον Παναθηναϊκό, όσο και με την Εθνική. Το συναίσθημα να αγωνίζεσαι με την Εθνική σου ομάδα είναι τεράστιο. Έχω κρατήσει επαφές με τους συμπαίκτες μου, δημιουργήθηκαν φιλίες τις οποίες και έχω κρατήσει. Είναι όμορφο που τους βλέπω εκτός γηπέδου, που συζητάμε, που θυμόμαστε και γελάμε. Θα το ξαναπώ, αν και δεν θέλω να γίνω γραφικός. Νιώθω ευλογημένος για τα όσα έζησα στην καριέρα μου, που ασχολήθηκα με το μπάσκετ, για το ταλέντο που είχα. Πέρασα όμορφα".

Για το πως είναι πλέον η καθημερινότητα του: "Δεν θα σου πω τι κάνω πλέον, αλλά είναι όμορφο να κάτσεις σπίτι και να περάσεις μία μέρα με την οικογένεια σου, με τα παιδιά σου, με τον γιο μου και την κόρη μου. Μου αρέσει που μπορώ να πηγαίνω τα παιδιά μου στο σχολείο. Προσπαθώ να απολαμβάνω αυτές τις στιγμές. Όταν έπαιζα δεν μπορούσα να ζήσω τέτοιες στιγμές".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ