ΜΠΑΣΚΕΤ

Διαγωνισμός 7DAYS: Κερδίστε δύο εισιτήρια για το Final Four

Διαγωνισμός 7DAYS: Κερδίστε δύο εισιτήρια για το Final Four

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό της #7DAYSbasketball, κερδίστε δύο εισιτήρια για το Final Four της Κωνσταντινούπολης και παρακολουθήστε από κοντά τη νέα προσπάθεια του Ολυμπιακού να γράψει ιστορία!

Η #7DAYSbasketball, μέγας χορηγός της Euroleague Basketball, σας στέλνει στο Final Four! Παρακολουθήστε από κοντά τον Σπανούλη, τον Πρίντεζη και τους υπόλοιπους παίκτες του Ολυμπιακού στην προσπάθεια τους να επαναλάβουν τον άθλο του 2012 και να κατακτήσουν το 4ο ευρωπαϊκό τους.

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό κάνοντας Like στην σελίδα της #7DAYSbasketball στο Facebook και Follow στο Twitter και αυξήστε τις πιθανότητες να είστε οι τυχεροί της κλήρωσης. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από την Παρασκευή (5/5) ως το μεσημέρι του Σαββάτου (13/5). Οι νικητές θα ανακοινωθούν το πρωί της Δευτέρας (15/5).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η #7DAYSbasketball προσφέρουν στους νικητές τα εισιτήρια για το Final Four (ημιτελικούς, τελικούς), αλλά όχι αεροπορικά εισιτήρια, ή διαμονή. Οι νικητές θα λάβουν τα εισιτήρια τους την Παρασκευή (19/5) στην Fan Zone (Marmara Forum).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ