ΜΠΑΣΚΕΤ

Δηλώσεις Νταρουσάφακα - ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Δηλώσεις Νταρουσάφακα - ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Ο Ντέιβιντ Μπλατ τόνισε πως αυτή η νίκη σημαίνει πολλά για τον σύλλογο της Νταρουσάφακα, ενώ ο Δημήτρης Ιτούδης στάθηκε στο κάκιστο πρώτο δεκάλεπτο της ΤΣΣΚΑ στο παιχνίδι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν μετά το τέλος της αναμέτρησης, Νταρουσάφακα - ΤΣΣΚΑ Μόσχας, οι προπονητές των δύο ομάδων, Ντέιβιντ Μπλατ και Δημήτρης Ιτούδης. Στο ματς, οι Τούρκοι νίκησαν τους Ρώσους με σκορ 91-83. Αυτή ήταν η πρώτη φετινή ήττα για τους πρωταθλητές Ευρώπης στην διοργάνωση.

Ντέιβιντ Μπλατ (Νταρουσάφακα): "Παίξαμε απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο και παλέψαμε σκληρά ώστε να φτάσουμε στην νίκη. Μία σημαντική νίκη για εμάς, που σημαίνει πολλά για τον σύλλογο μας, που σημαίνει πολλά για το πρότζεκτ μας. Λέει πολλά για τους παίκτες μας. Βέβαια, παραμένει απλά ένα παιχνίδι. Η φετινή διοργάνωση είναι πάρα πολύ σκληρή και γεμάτη προκλήσεις. Η σεζόν είναι δύσκολη, γιατί σχεδόν κάθε βδομάδα έχουμε να δώσουμε δύο δύσκολα παιχνίδια, τόσο στην Ευρώπη, όσο και στην Τουρκία. Όταν παίζεις με καρδιά, όταν παίζεις σκληρά, όταν λειτουργούμε ενωμένοι, τότε συμβαίνουν όμορφα πράγματα στο παρκέ, όπως η μεγάλη μας νίκη κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Παίξαμε ένα διαφορετικού τύπου μπάσκετ. Είδαμε τα λάθη μας και κάναμε ορισμένες αλλαγές, ακόμη και στο ροτέισον μας".

Δημήτρης Ιτούδης (ΤΣΣΚΑ Μόσχας): " Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Νταρουσάφακα για την νίκη της. Άξιζαν να κερδίσουν. Έπαιξαν καλύτερα από εμάς. Δεν θυμάμαι, στην θητεία μου στην ΤΣΣΚΑ, να έχουμε πραγματοποιήσει ένα τόσο κακό ξεκίνημα σε ένα ματς, έχοντας μία τόσο κακή νοοτροπία. Δεν κάναμε στο παιχνίδι όσο προετοιμάσαμε για το ματς. Συνειδητοποιήσαμε αργά το πως έπρεπε να λειτουργήσουμε σε άμυνα και επίθεση. Μπορεί να βελτιωθήκαμε στα τρία τελευταία δεκάλεπτα, αλλά το κακό πρώτο δεκάλεπτο μας πλήγωσε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ