ΜΠΑΣΚΕΤ

Δεν τα κατάφεραν οι Ρογκαβόπουλος και Σακελλαρίου στο Jordan Brand Classic

Δεν τα κατάφεραν οι Ρογκαβόπουλος και Σακελλαρίου στο Jordan Brand Classic

Οι Νίκος Ρογκαβόπουλος και Αλέξανδρος Σακελλαρίου βρέθηκαν το τελευταίο τριήμερο στο Ζάγκρεμπ για το Jordan Brand Classic, αλλά δεν κατάφεραν να βρεθούν στη δεκάδα των παιδιών που θα αγωνιστεί στο International Game του Μπρούκλιν.

Το ταξίδι των Νίκου Ρογκαβόπουλου (2001 - στη φωτό με το Νο8) και Αλέξανδρου Σακελλαρίου (2000 - στη φωτό με το Νο13) στο Jordan Brand Classic ολοκληρώθηκε αφού οι δύο αθλητές του Δούκα δεν κατάφεραν να πάρουν δύο από τα δέκα εισιτήρια για το Μπρούκλιν, όπου σε ένα μήνα θα διεξαχθεί το International Game.

Οι δυο τους επιλέχθηκαν από τη χώρα μας για να δώσουν το "παρών" και να διεκδικήσουν την παρουσία τους το Μπρούκλιν , όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας επίδειξης παρουσία εκατοντάδων προπονητών, scouts και στελεχών ομάδων του NCAA και του ΝΒΑ.

Η προσπάθειά τους στην κροατική πρωτεύουσα το τελευταίο τριήμερο ήταν αξιοπρόσεκτη, αλλά εν τέλει δεν τα κατάφεραν αφού ο ανταγωνισμός ήταν πολύ υψηλός. Οι δέκα παίκτες που θα δώσουν το "παρών" στις 15 Απριλίου στο Barclays Center του Μπρούκλιν είναι οι Τζουέλ Πάρα (Μπανταλόνα), Κάρλος Αλοθέν (Σαραγόσα), Άρτουρς Κούρουκς (Λαμποράλ Κούτσα), Φίλιπ Πετρούσεφ (Λαμποράλ Κούτσα), Νίκολα Ζίζιτς (Μπαρτσελόνα), Αλεκσάντερ Μπαλτσερόφσκι (Γκραν Κανάρια), Μάρκο Πετσάρσκι (Μέγκα Λεκς), Ντομάντας Βίλις (Κρεψίνιο Ακαντέμικα), Αλεξάντρ Ερσόφ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας) και Ότον Γιάνκοβιτς (Τσιμπόνα).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ