ΜΠΑΣΚΕΤ

Δέδας: "Ελπίζουμε ότι θα διορθώσουμε τα λάθη μας"

Δέδας: "Ελπίζουμε ότι θα διορθώσουμε τα λάθη μας"

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχώρησε για την Σερβία, όπου από αύριο θα συμμετάσχει στο διεθνές τουρνουά Mega Leks Cup. Για την παρουσία του Δικεφάλου στο τουρνουά μίλησε ο Γιώργος Δέδας.

Ο ΠΑΟΚ προπονήθηκε το πρωί της Παρασκευής (11/9) στο "Παλατάκι"και αναχώρησε το απόγευμα αεροπορικώς για Βελιγράδι κι από εκεί θα φτάσει οδικώς στο Κράλιεβο, όπου το Σάββατο και την Κυριακή θα πάρει μέρος σε ένα πολύ σημαντικό τουρνουά, με το οποίο θα εγκαινιαστεί ουσιαστικά το νέο γήπεδο μπάσκετ της πόλης, χωρητικότητας 3.500 θεατών.

Την αποστολή των "ασπρόμαυρων" στη Σερβία ακολούθησε και ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς, όπως επίσης και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Νίκος Σταυρόπουλος, αλλά και ο μάνατζερ Τέλης Ζουρνατσίδης.

Ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει τους αγώνες του στο τουρνουά του Κράλιεβο με πρώτο αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα, παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 19:00 (ώρα Ελλάδας).

O Γιώργος Δέδας, μιλώντας για την συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο τουρνουά του Κράλιεβο, τόνισε: " Είναι ένα πολύ σημαντικό τουρνουά για μας, με πολύ δύσκολους αντιπάλους, όπως ο Ερυθρός Αστέρας που είναι ομάδα υψηλού επιπέδου Ευρωλίγκα. Θα είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος και για μας μία ευκαιρία να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας και να δούμε που βρισκόμαστε. Θα είναι και χαρά μας που θα συναντήσουμε ένα Έλληνα που παίζει στο εξωτερικό, το Σχορτσιανίτη. Με την συμμετοχή μας σε όλα αυτά τα φιλικά παιχνίδια, ελπίζουμε ότι θα διορθώσουμε τα λάθη μας και όσο περνά ο καιρός θα βελτιωνόμαστε για να είμαστε έτοιμοι όταν θα ξεκινήσουν τα επίσημα ματς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ