ΜΠΑΣΚΕΤ

Δάγλας: "Μαγική η φετινή χρονιά"

Δάγλας: "Μαγική η φετινή χρονιά"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Πρωτέα Βούλας, Αλέκος Δάγλας μίλησε στο Sport24.gr για την ιστορική κατάκτηση του Κυπέλλου από την ομάδα του, τη φετινή χρονιά, αλλά και την οργάνωση του συλλόγου, ο οποίος επιστρέφει στην Α1.

Ο Πρωτέας Βούλας σε μία ιστορική χρονιά έφτασε στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών και έγινε η πρώτη ομάδα από την Α2 που καταφέρνει κάτι τέτοιο.

Η ομάδα του Αλέκου Δάγλα σε μία ονειρική πορεία απέκλεισε στα ημιτελικά τον Παναθηναϊκό και στον τελικό επικράτησε του ΠΑΟΚ, φτάνοντας στην κατάκτηση του Κυπέλλου.

Ο Έλληνας προπονητής μίλησε στο Sport24.gr για τις ιστορικές στιγμές του συλλόγου, την ομάδα του τη φετινή μαγική όπως τη χαρακτήρισε χρονιά και την οργάνωση που υπάρχει στον Πρωτέα Βούλας, ο οποίος επιστρέφει φέτος στην Α1.

" Στην αρχή της χρονιάς ο στόχος ήταν το πρωτάθλημα. Φυσικά, αυτό που έγινε στο Κύπελλο δεν ήταν στο μυαλό μας όταν ξεκίνησε η χρονιά. Αποκλείσαμε δύο ομάδες της Α1 και καταφέραμε να περάσουμε στο φάιναλ-φορ. Από εκεί και πέρα, θέλαμε να παίξουμε καλό μπάσκετ, αυτό είχαμε ως στόχο", ήταν τα πρώτα λόγια του Αλέκου Δάγλα, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε:

" Νικήσαμε κατά την άποψη μου την καλύτερη ομάδα φέτος στην Ελλάδα τον Παναθηναϊκό και στον τελικό τον ΠΑΟΚ που είναι μία πάρα πολύ ομάδα. Είναι μία πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματικά. Παίξαμε με εξαιρετικό μπάσκετ και καταφέραμε να γράψουμε ιστορία".

Στη συνέχεια ο Έλληνας προπονητής ανέφερε: " Έχει γίνει μία πολύ μεγάλη προσπάθεια στην ομάδα τα τελευταία δύο χρόνια. Υπάρχει εξαιρετική οργάνωση έχουμε πλάνο και τα αποτελέσματα του σχεδιασμού μας έχουν αρχίσει να φαίνονται. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να διεκδικούμε πάντα το καλύτερο δυνατό".

Έπειτα ο Αλέκος Δάγλας μίλησε για τον τρόπο που λειτουργεί η ομάδα, η οποία κατάφερε να φτάσει σε μία τεράστια επιτυχία: " Η ομάδα έχει όραμα και δουλεύουμε επαγγελματικά. Θέλουμε την επόμενη χρονιά να είμαστε ακόμα καλύτεροι. Στις ακαδημίες γίνεται πολύ καλή δουλειά και πιστεύω πώς αυτό θα φανεί".

Τέλος, ο Έλληνας προπονητής ευχαρίστησε τις παίκτριες του και τη διοίκηση της ομάδας, αλλά και τον κόσμο, καθώς όλοι έχουν συμμετοχή σε αυτή την επιτυχία: " Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις παίκτριες μου γιατί έκαναν εντυπωσιακά παιχνίδια έδειξαν μεγάλη διάθεση, αγωνίστηκαν με καρδιά, τους συνεργάτες μου, τη διοίκηση του Πρωτέα για την στήριξη, όπως και για τον κόσμο της Βούλας που βρέθηκε δίπλα μας, ήταν πραγματικά συγκλονιστικός".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ