ΚΙΝΑ

Πρώην μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού έβαλε 60άρα στην Κίνα

Dallas Mavericks guard Jonathan Gibson celebrates sinking a three-point basket against the Charlotte Hornets in the second half of an NBA basketball game, Monday, Dec. 5, 2016, in Dallas. (AP Photo/Tony Gutierrez)
Dallas Mavericks guard Jonathan Gibson celebrates sinking a three-point basket against the Charlotte Hornets in the second half of an NBA basketball game, Monday, Dec. 5, 2016, in Dallas. (AP Photo/Tony Gutierrez) AP PHOTO/TONY GUTIERREZ

Ο Τζόναθαν Γκίμπσον επιβεβαίωσε τη φήμη του σκόρερ που τον συνοδεύει, με τους 60 πόντους που σημείωσε στη νίκη των QingDao Eagles επί των ShanDong Lions (115-111) για το CBA.

Το όνομα του Τζόναθαν Γκίμπσον δεν είναι ακριβώς άγνωστο στο ελληνικό κοινό, αφού γράφτηκε σε δύο διαφορετικές περιόδους για τον Παναθηναϊκό Superfoods. Οι "πράσινοι" ασχολήθηκαν με την περίπτωσή του τόσο τον Ιανουάριο του 2016 (πριν καταλήξουν στον Έλιοτ Ουίλιαμς) και το καλοκαίρι του ίδιου έτους (για να είναι έτοιμοι σε περίπτωση που "χαλούσε" το deal με τον Μάικ Τζέιμς). Κάπως έτσι, χάθηκε μια καλή ευκαιρία να δούμε έναν εξαιρετικό σκόρερ στα μέρη μας.

Ο περί ου ο λόγος λοιπόν, πριν από λίγη ώρα έκανε νέο season high στο CBA, στη νίκη των QingDao Eagles επί των ShanDong Lions (115-111), αφού στα 48'17'' που αγωνίστηκε σημείωσε 60 πόντους. Τα κατάφερε μάλιστα δίχως να κάνει κατάχρηση στο σουτ, αφού οι περισσότερες από τις προσπάθειες που πήρε, βρήκαν τον στόχο. Είχε 5/11 δίποντα, 12/20 τρίποντα και 14/18 βολές, για να προσθέσει στην στατιστική του ακόμη 8 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1 κλέψιμο και 6 λάθη.

Κι όλα αυτά, όταν μια μέρα νωρίτερα ο Ρας Σμιθ σταμάτησε στους 58 πόντους (με 14/17 δίποντα, 5/15 τρίποντα και 15/17 βολές), 4 ριμπάουντ, 10 ασίστ και 4 κλεψίματα σε 38'49'' παρουσίας στο παρκέ.

AP Photo/Tony Gutierrez

TAGS ΚΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ