ΚΙΝΑ

Ο Μπουρούσης οδήγησε τη Zhejiang σε νίκη κορυφής

Ο Μπουρούσης οδήγησε τη Zhejiang σε νίκη κορυφής
SOHU

Ο Γιάννης Μπουρούσης έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση στη νίκη της Zhejiang επί της Guangdong (115-88) στο ντέρμπι κορυφής του CBA, επαναφέροντας την ομάδα του στην πρώτη θέση της κατάταξης.

Σύντομη αποδείχθηκε η παρένθεση του προχθεσινού αρνητικού αποτελέσματος για τους Zhejian Lions του Γιάννη Μπουρούση, οι οποίοι ανέκαμψαν άμεσα και πήραν τη νίκη στο μεγάλο ντέρμπι της ημέρας (12/11) στο CBA. Η ομάδα του διεθνούς σέντερ υποχρέωσε την Guangdong (σ.σ.: ομάδα στην οποία εργάζεται ο Γιόνας Καζλάουσκας) στην πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα και την "έπιασε" στην κορυφή, δείχνοντας άμεσα σημάδια αγωνιστικής ανάκαμψης.

Σε αυτό, μείζονα ρόλο έπαιξε η παρουσία του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού Superfoods, ο οποίος ηγήθηκε της προσπάθειας στα 30'14'' που αγωνίστηκε. Συγκεκριμένα, είχε 27 πόντους (με 7/9 δίποντα, 4/9 τρίποντα και 1/2 βολές), 9 ριμπάουντ (8+1), 3 ασίστ, 2 λάθη και 1 τάπα, προσθέτοντας ακόμη μία εντυπωσιακή εμφάνιση στο... κινέζικο ενεργητικό του.

Μαζί με τον Κόρτνεϊ Φόρτσον (23 πόντοι, 13 ασίστ) και τον Χου Ζίνγκιου (20 πόντοι, 15 ριμπάουντ) δημιούργησαν την τριάδα που έκανε τη διαφορά, υποχρεώνοντας -εκτός των άλλων- τον Έντουιν Τζάκσον των ηττημένων σε μέτρια εμφάνιση. Ο πρώην παίκτης της Εστουδιάντες είχε μόλις 12 πόντους (με 5/11 δίποντα, 0/1 τρίποντα και 2/4 βολές) και 2 ριμπάουντ στην αναμέτρηση.

Η επόμενη υποχρέωση της Zhejiang είναι την Τετάρτη (15/11) με αντίπαλο τη SiChuan.

Photo Credits: Sohu

TAGS ΚΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ