ΚΙΝΑ

Ο Μπουρούσης κέρδισε το ντέρμπι με τον Ραντούλιτσα

Ο Μπουρούσης κέρδισε το ντέρμπι με τον Ραντούλιτσα

Στη δεύτερη θέση του κινεζικού πρωταθλήματος ανέβηκαν οι Zhejiang Lions του Γιάννη Μπουρούση, μετά τη νίκη τους στο ντέρμπι με τους Jiangsu Dragons του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα.

Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει ο Γιάννης Μπουρούσης στην Κίνα, καθώς η ομάδα του επικράτησε (111-95) εκτός έδρας των Jiangsu Dragons. Τα Λιοντάρια της Zhejiang βρέθηκαν στο -11 στο τέλος της πρώτης περιόδου, κέρδισαν όμως με 14 τη δεύτερη και πήραν και τις επόμενες δυο με καλές διαφορές για να φτάσουν δια περιπάτου στο θετικό αποτέλεσμα και να ανέβουν στη δεύτερη θέση του κινεζικού πρωταθλήματος με ρεκόρ 9-3 και συνολικά 21 βαθμούς.

Ο Έλληνας σέντερ ήταν εξαιρετικός, καθώς σε 37 λεπτά συμμετοχής σκόραρε 22 πόντους με 6/9 δίποντα, 3/5 τρίποντα και 1/1 βολή, ενώ μάζεψε 9 ριμπάουντ, έδωσε μία ασίστ και έκανε 3 κοψίματα. Πρώτος σκόρερ ήταν και πάλι ο Κόρτνι Φόρτσον που "φλέρταρε" για άλλη μία φορά με το triple-double (30 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 10 ασίστ), ενώ 20 πόντους είχε ο Hu Jingiu και άλλους 16 ο Zhao Yanhao.

Από τους ηττημένους γηπεδούχους ξεχώρισαν ο Αμερικανός Μαρσόν Μπρουκς (27 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 5 ασίστ σε 38 λεπτά) και ο παλιός μας γνώριμος Μίροσλαβ Ραντούλιτσα (18 πόντοι, 8/17 δίποντα, 2/2 βολές, 8 ριμπάουντ, 4 ασίστ σε 32 λεπτά), οι δυο ξένοι της ομάδας δηλαδή. Αυτή ήταν η τρίτη ήττα των Dragons της Jiangsu, που έχουν πλέον ίδιο ρεκόρ με την ομάδα του Μπουρούση (9-3) και βρίσκονται στην τέταρτη θέση ενός πρωταθλήματος 20 ομάδων.

TAGS ΚΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ