ΚΙΝΑ

Με την πλάτη στον τοίχο ο Μπουρούσης

Με την πλάτη στον τοίχο ο Μπουρούσης

Η ShanDong επικράτησε της Zhejiang (113-103) και βρίσκεται μια νίκη μακριά από την πρόκριση στους τελικούς του CBA. Μεγάλη εμφάνιση από τον Γιάννη Μπουρούση, που όμως δεν έφτανε.

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται πλέον η Zhejiang του Γιάννη Μπουρούση, μετά την τρίτη ήττα από τη ShanDong (113-103) για την ημιτελική σειρά του CBA. Η ομάδα του διεθνούς σέντερ προδόθηκε από τα απογοητευτικά ποσοστά της στα σουτ τριών πόντων (7/30) με αποτέλεσμα να ηττηθεί και να χρειάζεται το απόλυτο των νικών (2/2) στα επόμενα παιχνίδια για να πάρει αυτή το εισιτήριο για τους τελικούς του κινεζικού πρωταθλήματος.

Κι όλα αυτά, σε μια βραδιά που ο Γιάννης Μπουρούσης έχει κάνει σπουδαία εμφάνιση, την καλύτερή του στα playoffs. Στα 38'38'' που αγωνίστηκε, ο πρώην ψηλός του Παναθηναϊκού Superfoods είχε 29 πόντους (με 6/10 δίποντα, 2/9 τρίποντα, 11/13 βολές), 15 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη, αποτελώντας το αντίβαρο για την δράση των Τάι Λόσον (31 πόντοι) και Ντονάτας Μοτιεγιούνας (26 πόντοι, 13 ριμπάουντ) των γηπεδούχων.

Ειδικά από την στιγμή που ο Κόρτνεϊ Φόρτσον ήταν κάκιστος, έχοντας 11 πόντους (με 3/6 δίποντα, 1/6 τρίποντα και 2/2 βολές), 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 4 λάθη σε 32'35'' συμμετοχής.

Έτσι, με τη ShanDong να παίρνει κεφάλι στην ημιτελική σειρά (3-2) για πρώτη φορά, η Zhejiang καλείται αρχικά να ισοφαρίσει και εν συνεχεία να φτάσει πρώτη στον μαγικό αριθμό "4" που δίνει την πρόκριση για τους τελικούς του CBA.

TAGS ΚΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ