ΚΙΝΑ

"Μαγική" εμφάνιση και περίπατος για τον Μπουρούση στην Κίνα

"Μαγική" εμφάνιση και περίπατος για τον Μπουρούση στην Κίνα

Σε σπουδαία κατάσταση ο Γιάννης Μπουρούσης, έκανε πράγματα και θαύματα στην όγδοη σερί νίκη των Zhejiang Lions που παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας του κινεζικού πρωταθλήματος.

Η εκτός έδρας αναμέτρηση με τους Jilin Northeast Tigers ήταν ένας θεωρητικά εύκολος αγώνας για τους Zhejiang Lions και τα προγνωστικά επιβεβαιώθηκαν στο παρκέ, καθώς η ομάδα του Γιάννη Μπουρούση πήρε μια άνετη νίκη (112-81) για να μείνει στην κορυφή της βαθμολογίας του κινεζικού πρωταθλήματος.

Ο Έλληνας σέντερ έπαιξε 30:44, σκόραρε 26 πόντους με 8/9 δίποντα, 1/2 τρίποντα και 7/8 βολές, μάζεψε 17 ριμπάουντ, έδωσε δυο ασίστ, έκανε δυο κλεψίματα και ήταν ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης. Ο Αμερικανός συμπαίκτης του, Κόρτνι Φόρτσον, είχε 11 πόντους, 7 ριμπάουντ, 15 ασίστ και 3 κλεψίματα, ενώ κορυφαίοι των αντιπάλων ήταν ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού Βον Γουέιφερ με 18 πόντους και ο πρώην ΝΒΑer Καρλ Λάντρι με 19 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Αυτή ήταν η όγδοη σερί νίκη για τους Lions του Μπουρούση, αλλά και η 13η φορά που πέτυχαν περισσότερους από 100 πόντους.

TAGS ΚΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ