ΚΙΝΑ

Φοβερός και τρομερός ο Μπουρούσης

Φοβερός και τρομερός ο Μπουρούσης

Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει ο Γιάννης Μπουρούσης στο CBA, καταγράφοντας απέναντι στους Shenzen Leopards (121-98) την καλύτερη εμφάνιση της... κινεζικής καριέρας του.

Οι Shenzhen Leopards αποδείχθηκαν χαμηλό εμπόδιο για τους Zhejiang Lions (121-98) του Γιάννη Μπουρούση, με το "5 στα 5" να γίνεται με χαρακτηριστική άνεση. Η ομάδα του διεθνούς σέντερ πάτησε από νωρίς το γκάζι, πήρε διαφορά ασφαλείας και έφτασε δίχως προβλήματα στην πέμπτη σερί νίκη, που τη διατηρεί στην κορυφή της κατάταξης στο CBA.

Σημαντική ήταν η συμβολή του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού Superfoods στη νίκη της Zhejiang, αφού στα 31'27'' που χρησιμοποιήθηκε, πρόλαβε να καταγράψει ένα εντυπωσιακό νταμπλ νταμπλ. Συγκεκριμένα, ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 28 πόντους (με 6/13 δίποντα, 3/9 τρίποντα και 7/10 βολές), 13 ριμπάουντ (8+5), 1 κλέψιμο, 2 λάθη και 1 τάπα, αποτελώντας -μαζί με τον Κόρτνεϊ Φόρτσον (28 πόντοι, 15 ασίστ), ό,τι καλύτερο είχε να παρουσιάσει η ομάδα του στην αναμέτρηση.

Η παρουσία του "Μπουρού" στο CBA είναι εντυπωσιακή μέχρι στιγμής, με το επόμενο ραντεβού να είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευή (10/11) απέναντι στους Guangzhou Longlions, ομάδα στην οποία αγωνίζονται οι Kyle Fogg (πρώην της Ουνικάχα Μάλαγα) και Tyler Hansbrough (πρώην σε Pacers, Raptors και Hornets).

Photo Credits: Sohu

TAGS ΚΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ