ΚΙΝΑ

Φινάλε με ήττα για Μπουρούση στο "Super 8"

Φινάλε με ήττα για Μπουρούση στο "Super 8"
SUPER 8 (FACEBOOK)

Οι Chiba Jets κέρδισαν ξανά τους Zhejiang Guangsha Lions του Γιάννη Μπουρούση (83-73), αυτή τη φορά στον τελικό του "Super 8", με αποτέλεσμα να αφήσουν στη δεύτερη θέση την ομάδα του διεθνούς σέντερ.

Με ήττα ξεκίνησαν και με ήττα τελείωσαν την παρουσία της στο "Super 8" του Μακάου, οι Zhejiang Guangsha Lions του Γιάννη Μπουρούση. Η ομάδα του διεθνούς σέντερ δεν τα κατάφερε στον τελικό του φιλικού τουρνουά απέναντι στους Chiba Jets (83-73) από την Ιαπωνία, μια ομάδα που είχε ξανακερδίσει τους "κίτρινους" στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, πριν από πέντε ημέρες.

Η πολύ καλή εμφάνιση του αρχηγού της Εθνικής Ανδρών δεν έφτανε στους Zhejiang Guangsha Lions, οι οποίοι περιορίστηκαν σε δευτερεύοντα ρόλο στο παιχνίδι μετά το β' δεκάλεπτο, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την ήττα. Με 28/78 σουτ (35%) ήταν άλλωστε αδύνατο να διεκδικήσουν τη νίκη στον τελικό του "Super 8", με τον Γιάννη Μπουρούση να είναι κι αυτός μέρος του προβλήματος αστοχίας της ομάδας του.

Στα 32'45'' που βρέθηκε στο παρκέ, είχε 11 πόντους (με 5/8 δίποντα, 0/6 τρίποντα, 1/1 βολή), 14 ριμπάουντ (11+3), 5 ασίστ και 1 λάθος, με τον έτερο ξένο των Zhejiang Guangsha Lions, Κόρτνεϊ Φόρτσον, να είναι ακόμη πιο άστοχος έχοντας 18 πόντους με 3/8 δίποντα, 2/7 τρίποντα και 6/8 βολές.

Στη διάρκεια του τουρνουά που διήρκησε πέντε μέρες, με ισάριθμες αναμετρήσεις, ο διεθνής σέντερ είχε 15.6 πόντους, 9.8 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα και 0.8 τάπες ανά 30.2 λεπτά συμμετοχής που μέτρησε κατά μέσο όρο.

TAGS ΚΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ