ΚΙΝΑ

Έχασε στον "εμφύλιο" ο Μπουρούσης

Έχασε στον "εμφύλιο" ο Μπουρούσης
SOHU

Οι Beijing Ducks των Γιάννη Χριστόπουλου και Χάρη Μαρκόπουλου υποχρέωσαν σε ήττα τους Zhejiang Lions του Γιάννη Μπουρούση (100-88) στο φινάλε της regular season. Πήραν το εισιτήριο για τα playoffs κι οι δύο ομάδες.

Μετά από έντεκα σερί νίκες και μία αήττητη πορεία που κράτησε ένα μήνα, οι Zhejiang Lions ολοκλήρωσαν με ήττα τη regular season στο CBA. Η ομάδα του Γιάννη Μπουρούση έχασε τον "ελληνικό εμφύλιο" με τους Beijing Ducks (100-88) των Γιάννη Χριστόπουλου και Χάρη Μαρκόπουλου, δίχως πάντως να χάσει την πρωτιά και το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα playoffs (με 31 νίκες και 7 ήττες) αφού εδώ και καιρό είχε αποκτήσει διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες της.

Όσο για την ομάδα του Πεκίνου, τερμάτισε στην έβδομη θέση της κατάταξης (με 25 νίκες και 13 ήττες), έχοντας κι αυτή τη δυνατότητα να διεκδικήσει τη διάκριση στην post season του CBA.

Ο Γιάννης Μπουρούσης αγωνίστηκε για 38'31'' σημειώνοντας ένα ακόμη νταμπλ νταμπλ, αφού ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 23 πόντους (με 7/12 δίποντα, 2/4 τρίποντα και 3/5 βολές), 10 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη, με τον Σουν Μινγκούι (24 πόντοι) να είναι ο έτερος παίκτης που διακρίθηκε για τους νικητές. Από την άλλη, ο Κόρτνεϊ Φόρτσον δεν χρησιμοποιήθηκε, αφού ο προπονητής της Zhejiang προτίμησε να τον ξεκουράσει εν όψει των playoffs.

Για τους νικητές, ο Τζάστιν Χάμιλτον (21 πόντοι, 19 ριμπάουντ) και ο Φανγκ Σούο (22 πόντοι) ξεχώρισαν, οδηγώντας την ομάδα τους στη νίκη.

Την σπουδαιότερη εμφάνιση της βραδιάς έκανε ο Τάι Λόσον, ο οποίος έβαλε 55 πόντους (με 15/21 δίποντα, 3/7 τρίποντα και 16/17 βολές) σε 39'33'' συμμετοχής στην ήττα της ShanDong από την Tianjin (128-126).

TAGS ΚΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ