ΚΙΝΑ

Άστοχος ο Χάρις στην ήττα της Ανχουάι

Άστοχος ο Χάρις στην ήττα της Ανχουάι

Ο Μάνι Χάρις έβαλε 25 πόντους αλλά έχασε 19 σουτ στην εντός έδρας ήττα της Ανχουάι από τη Σανξί στον 3ο τελικό του κινεζικού πρωταθλήματος 2ης κατηγορίας.

Η Ανχουάι και ο Μάνι Χάρις άρχισαν με εντυπωσιακό τρόπο τους τελικούς του κινεζικού πρωταθλήματος 2ης κατηγορίας (NBL). Η συνέχεια, πάντως, δεν ήταν ανάλογη. Μετά τη νίκη στον 1ο τελικό η Ανχουάι έχασε τους επόμενους δύο αγώνες, συμπεριλαμβανομένου και του σημερινού (εντός έδρας) με 99-90.

Η Ανχουάι ακολουθούσε συνεχώς στο σκορ, βρέθηκε πίσω ακόμα και με 15 πόντους διαφορά στο 30' και δεν κατάφερε να υπερασπιστεί την έδρα της απέναντι στη Σανξί, η οποία έχει πάρει πλέον το προβάδισμα στη σειρά με 2-1 νίκες. Ο Αμερικανός γκαρντ της ΑΕΚ, από τη μεριά του, ναι μεν σημείωσε 25 πόντους, ωστόσο έχασε 19 σουτ (είχε 8/21 δίποντα και 1/7 τρίποντα), ενώ μάζεψε ακόμα 8 ριμπάουντ, μοίρασε 3 ασίστ και έκλεψε δύο φορές τη μπάλα.

Καταπληκτική εμφάνιση έκανε πάλι ο Τρόι Τζίλενγουοτερ από πλευράς Σανξί. Ο 29χρονος φόργουορντ είχε 44 πόντους και 18 ριμπάουντ, ενώ ο Τσαρλς Γκέινς πρόσθεσε 27 πόντους και 20 ριμπάουντ. Ο τέταρτος αγώνας του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή (1/10), πάλι στο Ανχουάι.

TAGS ΚΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ