ΚΙΝΑ

Εξαιρετικός ο Χάρις, αλλά έχασε η Ανχούι

Εξαιρετικός ο Χάρις, αλλά έχασε η Ανχούι

Ο Μάνι Χάρις ήταν εξαιρετικός στον 2ο τελικό του κινεζικού πρωταθλήματος, αλλά η Ανχουέι ηττήθηκε από την Σάανξι με 117-99, με την σειρά πλέον να είναι ισόπαλη με 1-1. Δεν προλαβαίνει τον αγώνα κυπέλλου της ΑΕΚ με το Ρέθυμνο ο Αμερικανός.

Χωρίς τον Μάνι Χάρις θα παραταχθεί όπως φαίνεται η ΑΕΚ στον αγώνα Κυπέλλου με το Ρέθυμνο στις 4 Οκτωβρίου. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι η ομάδα με την οποία αγωνίζεται ο Αμερικανός στους τελικούς του κινεζικού πρωταθλήματος, Ανχουέι, ηττήθηκε με 117-99 από την Σάανξι, με την σειρά - η οποία κρίνεται στις 4 νίκες - να βρίσκεται πλέον στο 1-1.

Το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου αγώνα σημαίνει ότι η σειρά θα κριθεί πλέον τουλάχιστον στους 5 αγώνες, με τον 5ο αγώνα της σειράς να αναμένεται να προγραμματιστεί στην καλύτερη περίπτωση για τις 3 Οκτωβρίου. Και όλα αυτά χωρίς να υπολογίζεται το ενδεχόμενο η σειρά να μην ολοκληρωθεί με 4-1. Αν, δε, οι δύο ομάδες οδηγηθουν σε 6ο ή και 7ο τελικό, τότε αυτό σημαίνει ότι ο Χάρις θα έρθει στα μέρη μας κοντά στις 10 Οκτωβρίου!

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι ο Χάρις έκανε ό,τι μπορούσε για την Ανχουέι, αφού ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 27 πόντους. Δεν είχε όμως αρκετή βοήθεια, αφού την ίδια στιγμή για την Σάανξι ο Τσαρλς Γκέινς είχε 39 πόντους και 11 ριμπάουντ και ο Τρόι Γκίλενγουολτερ 36 πόντους και 15 ριμπάουντ, οδηγώντας εκ του ασφαλούς την ομάδα τους στη νίκη και την ισοφάριση της σειράς σε 1-1.

TAGS ΚΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ