ΚΙΝΑ

Από την Ευρώπη, στην Κίνα ο Πιερ Τζάκσον

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - MACCABI TEL AVIV / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - MACCABI TEL AVIV / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Στον δρόμο του... μεταξιού θα βαδίσει ο Πιερ Τζάκσον, ο οποίος "ξενιτεύεται" στην Κίνα για χάρη των... γουάν των Beijing Fly Dragons.

Αφήνει την Ευρώπη και μετακομίζει στην Κίνα. Ο λόγος για τον μέχρι πρότινος γκαρντ της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Πιερ Τζάκσον, ο οποίος αποφάσισε να εγκαταλείψει την "ομάδα του λαού" και να ανακαλύψει την ασιατική πλευρά του μπάσκετ, μέσω των Beijing Fly Dragons, με "παράσημο" την εξαιρετική του χρονιά στη EuroLeague.

Ο σύλλογος του Πεκίνου ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του 26χρονου πόιντ γκαρντ, ο οποίος μέτρησε 14.5 πόντους, 4.2 ασίστ και 2.9 ριμπάουντ στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, με την φανέλα των Ισραηλινών.

Οι αριθμοί αυτοί αποτέλεσαν την καλύτερη... συστατική επιστολή για την κινεζική ομάδα, που κατάφερε να πείσει τον Αμερικανό playmaker να απαρνηθεί την ευρωπαϊκή μπασκετική σκηνή και να συνεχίσει την καριέρα του στην "απαγορευμένη πόλη".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΚΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ