ΚΙΝΑ

Από νίκη σε νίκη τα "λιοντάρια" του Μπουρούση

Από νίκη σε νίκη τα "λιοντάρια" του Μπουρούση

Με νίκες προχώρησαν στο κινεζικό πρωτάθλημα τόσο οι Γκουάνγκσα Λάιονς του Γιάννη Μπουρούση, όσο η ομάδα των Χριστόπουλου, Μαρκόπουλου.

Έντεκα αγώνες δίχως ήττα συμπλήρωσε αισίως η Τζετζιάνγκ του Γιάννη Μπουρούση στο κινεζικό πρωτάθλημα. Οι Γκουάνγκσα Λάιονς επικράτησαν των Φλάινγκ Ντράγκονς του Πεκίνου με 120-111 και παρέμειναν αήττητοι για τέταρτη συνεχόμενη εβδομάδα, καθώς μετρούν 11 συναπτές νίκες σε αυτό το χρονικό διάστημα.

Ο Γιάννης Μπουρούσηςδεν χρειάστηκε να φορτσάρει για να βοηθήσει την ομάδα του να συνεχίσει το αήττητο σερί της. Ο διεθνής σέντερ γέμισε πάντως τη στατιστική του, καθώς πέτυχε 9 πόντους με 3/3 βολές, 3/5 δίποντα και 0/6 τρίποντα, μάζεψε 8 ριμπάουντ, μοίρασε 5 ασίστ και είχε ακόμα ένα κλέψιμο κι ένα λάθος στα 25'22'' που αγωνίστηκε.

Με νίκη προχώρησε στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής και η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου και τουΧάρη Μαρκόπουλου. Οι "πάπιες" του Πεκίνου επικράτησαν των Μπαγί Ρόκετς με 111-106 και έφτασαν τις 3 σερί νίκες, έχοντας πρώτο σκόρερ τον Τζάστιν Χάμιλτον(33 πόντοι, 12 ριμπάουντ).

TAGS ΚΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ