ΚΙΝΑ

"Άγγιξε" το νταμπλ νταμπλ ο Μπουρούσης στο ανεπίσημο ντεμπούτο του

ÅÕÑÙÌÐÁÓÊÅÔ 2017 / ÅËËÁÄÁ - ÖÉÍËÁÍÄÉÁ / EUROBASKET 2017 / GREECE - FINLAND / (Á) (Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙÌÐÁÓÊÅÔ 2017 / ÅËËÁÄÁ - ÖÉÍËÁÍÄÉÁ / EUROBASKET 2017 / GREECE - FINLAND / (Á) (Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Μπουρούσης φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα των Zhejiang Guangsha Lions, φτάνοντας κοντά το νταμπλ νταμπλ. Διαβάστε τι έκανε ο διεθνής σέντερ στο ανεπίσημο ντεμπούτο του.

Το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα των Zhejiang Guangsha Lions πραγματοποίησε την Τετάρτη (20/9) ο Γιάννης Μπουρούσης, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα για τον επόμενο χρόνο. Σε ένα παιχνίδι όπου ξεχώρισε το σπασμένο ταμπλό , μετά το κάρφωμα του Τόνι Γκάφνεϊ, η ομάδα του διεθνούς σέντερ ηττήθηκε από τους Chiba Jets (89-82) για την πρώτη αγωνιστική μέρα του "Super 8", ενός φιλικού τουρνουά που διεξάγεται στο Μακάου με τη συμμετοχή ομάδων από την Ασία.

Το αποτέλεσμα βέβαια μικρή σημασία έχει μπροστά σε όσα έκανε ο Γιάννης Μπουρούσης, ο οποίος είχε την πρώτη του επαφή με το νέο κομμάτι της καριέρας του. Ο διεθνής σέντερ αγωνίστηκε για 23'22'' απέναντι στην ιαπωνική ομάδα, όντας εκ των κορυφαίων της ομάδας του. Στο διάστημα που βρέθηκε στο παρκέ είχε 12 πόντους με 4/6 δίποντα, 0/6 τρίποντα, 4/5 βολές, 8 ριμπάουντ (7+1), 6 λάθη, 1 κλέψιμο και 1 τάπα, βοηθώντας τους Zhejiang Guangsha Lions. Κορυφαίος για την ομάδα του διεθνούς σέντερ ήταν ο Χου Γιντζίου, ο οποίος είχε 19 πόντους και 12 ριμπάουντ σε 35'29''.

Από την απέναντι πλευρά, τη διαφορά έκανε ο Γκάβιν Έντουαρντς με 30 πόντους, 9 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 25'22'' συμμετοχής.

Για την ιστορία, το ανεπίσημο ντεμπούτο του κάνει σε λίγη ώρα κι ο Κιθ Λάνγκφορντ, που επίσης μετακόμισε στην Κίνα για λογαριασμό των Shenzhen Leopards.

TAGS ΚΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ