BASKETBALL CH. LEAGUE

Χαμός στο Καρσίγιακα - Μούρθια

Χαμός στο Καρσίγιακα - Μούρθια

Η αναμέτρηση της Καρσίγιακα με τη Μούρθια παραλίγο να τιναχτεί στον αέρα, καθώς 3:51 πριν από το τέλος το παιχνίδι διεκόπη προσωρινά για περίπου δέκα λεπτά.

Τα πνεύματα στη Σμύρνη 3:51 πριν από τέλος της αναμέτρησης της Καρσίγιακα με τη Μούρθια για τα προημιτελικά του Champions League οξύνθηκαν, καθώς οι Τούρκοι οπαδοί δεν συγκράτησαν τα νεύρα τους.

Ο Μπερκ Ουγκουρλού στο 36:09 της αναμέτρησης και με το σκορ να είναι στο 53-68, τραυματίστηκε έπειτα από φάουλ του Όλεσον. Στη φάση, όμως συμμετείχε και ο Σάντιελ Ρόχας, ο οποίος έγινε αποδέκτης της οργής των Τούρκων οπαδών. Ο παίκτης της Μούρθια έγινε αποδέκτης έντονων αποδοκιμασιών, ενώ ένας οπαδος τον έσπρωξε, όταν εκείνος προχωρούσε κοντά στην baseline. Όταν μάλιστα ο Ρόχας αντέδρασε στα γιουχαρίσματα και στα αντικείμενα που έπεφταν προς το μέρος του, οι οπαδοί εξοργίστηκαν ακόμα περισσότερο.

Οι διαιτητές διέκοψαν την αναμέτρηση - της οποίας το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με μία ώρα καθυστέρηση λόγω προβλήματος στον ηλεκτρονικό πίνακα - και απέβαλλαν τον Ρόχας πριν το παιχνίδι συνεχιστεί έπειτα από δεκάλεπτη διακοπή.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ