BASKETBALL CH. LEAGUE

Ώρα Final Four στο Basketball Champions League

Ώρα Final Four στο Basketball Champions League

Η Τενερίφη, η Βενέτσια, η Μπάνβιτ και η Μονακό θα διεκδικήσουν τον τίτλο στο 1ο Final Four του Basketball Champions League. Τριπλή η ελληνική παρουσία στη διοργάνωση (VIDEO).

Το Παμπεγιόν "Σαντιάγκο Μαρτίν" της Τενερίφης θα φιλοξενήσει από σήμερα μέχρι την Κυριακή (στις 21:15, όταν θα διεξαχθεί ο τελικός) το πρώτο Final Four του νεοσύστατου Basketball Champions League, ένα τουρνουά που μπορεί να μην περιέχει κάποια ελληνική ομάδα, δεν παύει όμως να έχει ελληνικό ενδιαφέρον.

Ο λόγος είναι κατ' αρχάς η παρουσία του Γιώργου Μπόγρη και του Μάικ Μπράμου, οι οποίοι θα διασταυρωθούν μάλιστα στον δεύτερο αποψινό ημιτελικό μεταξύ της οικοδέσποινας -και μεγάλου φαβορί για τον τίτλο- Τενερίφης και της Βενέτσια. Ο Μπόγρης και ο Μπράμος δεν είναι πάντως οι μόνοι Έλληνες της διοργάνωσης.

Παρών στην Τενερίφη είναι και ένας Έλληνας διαιτητής, ο Παναγιώτης Αναστόπουλος, ο οποίος θα διαιτητεύσει μάλιστα τον αγώνα της Τενερίφης με τη Βενέτσια. Όσον αφορά στις δύο ομάδες που συμμετέχουν στον πρώτο, χρονικά, ημιτελικό, αυτές είναι η τουρκική Μπάνβιτ και η Μονακό.

Αναλυτικά το αποψινό πρόγραμμα:

Μπάνβιτ-Μονακό (19:00)

Τενερίφη-Βενέτσια (22:00)

Δείτε το video για τις τέσσερις ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο στο 1ο Basketball Champions League:

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ