BASKETBALL CH. LEAGUE

Ωρα επαναληπτικών στα προημιτελικά του Basketball Champions League

Ωρα επαναληπτικών στα προημιτελικά του Basketball Champions League

Μονακό-Μπάνβιτ ρίχνονται σήμερα (3/4) στη "μάχη" των δεύτερων αγώνων των προημιτελικών του Basketball Champions League, με την πρώτη να έχει προβάδισμα από το πρώτο ματς.

Η μεγάλη ώρα έφτασε. Περίπου τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδος αναμένεται να γίνει γνωστή η πρώτη από τις τέσσερις ομάδες του φετινού Final Four του Basketball Champions League. Τότε δηλαδή που αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί ο δεύτερος αγώνας του ζευγαριού Μονακό-Μπάνβιτ (21:30) που κοντράρονται σήμερα (3/4).

Οι γηπεδούχοι έχουν θεωρητικά προβάδισμα πρόκρισης, αφού είχαν κερδίσει στο πρώτο παιχνίδι. Συγκεκριμένα, η Μονακό επιβλήθηκε μέσα στην Τουρκία με 85-77 της Μπάνβιτ. Αν πάντως έχει αποδειχθεί κάτι περίτρανα στο φετινό Basketball Champions League, αυτό είναι ότι δεν υπάρχουν διαφορές ασφαλείας.

Αύριο (4/4) αναμένεται να ριχθεί στη μάχη η ΑΕΚ στην Γαλλία, όπου θα αντιμετωπίσει την Στρασμπούρ στην ρεβάνς της νίκης της με 78-69 στον πρώτο αγώνα, καθώς και η Μούρθια, η οποία υποδέχεται την Καρσίγιακα μετά τον θρίαμβό της στην Τουρκία και τη νίκη με 79-65, και η Μπαϊρόιτ που έχει να υπερασπιστεί εντός έδρας τη νίκη της μέσα στην έδρα της Λούντβιγκσμπουργκ με 86-81.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ