BASKETBALL CH. LEAGUE

Βήμα πρόκρισης η Λούντβιχσμπουρκ, πήρε... ισοπαλία η Τενερίφη!

Βήμα πρόκρισης η Λούντβιχσμπουρκ, πήρε... ισοπαλία η Τενερίφη!

Η Λούντβιχσμπουρκ και η Τενερίφη ήταν οι μεγάλες κερδισμένες στους πρώτους προημιτελικούς του Basketball Champions League (VIDEOS).

Μεγάλο "διπλό" σημείωσε η Λούντβιχσμπουρκ, ενώ η Τενερίφη έφυγε από το Λιόν με μία ισοπαλία που έμοιαζε με νίκη, στους πρώτους προημιτελικούς αγώνες του Basketball Champions League. Ειδικά η γερμανική ομάδα ήταν εντυπωσιακή στην Τουρκία, όπου είχε το προβάδισμα επί σχεδόν 40 λεπτά, ξέφυγε ακόμα και με 15 πόντους διαφορά και στο τέλος επιβλήθηκε της Μπάνβιτ με 92-87.

Οι Μάρτιν (19 πόντοι), Κρόφορντ (18 πόντοι, 7 ριμπάουντ) και Χάμοντς (13 πόντοι, 6 ασίστ), Τάιμαν (17 πόντοι, 7 ριμπάουντ) ήταν οι πρώτοι σκόρερς της γερμανικής ομάδας, ενώ από τη Μπάνβιτ, η οποία έριξε τη διαφορά μέχρι τον έναν πόντο στο 36' (πριν δεχτεί ένα επιμέρους 1-8 στα επόμενα τρία λεπτά) ξεχώρισαν οι Βίντμαρ (20 πόντοι, 8/11 σουτ), Θίοντορ (18 πόντοι, 7 ασίστ).

Ισοπαλία σαν νίκη για την Τενερίφη

Στον άλλον προημιτελικό της ημέρας η Τενερίφη έφυγε από το Λιόν με μία υπερπολύτιμη ισοπαλία (62-62) απέναντι στη Βιλερμπάν, σε ένα παιχνίδι στο οποίο καμία ομάδα δεν ξέφυγε με περισσότερους από οκτώ πόντους διαφορά καθ' όλη τη διάρκεια του. Οι Γκριγκόνις (16 πόντοι) και Ντόρνεκαμπ (12 πόντοι, 7 ριμπάουντ) ήταν οι πρώτοι σκόρερς της Τενερίφης, ενώ ο Γιώργος Μπόγρης δεν σκόραρε στα 15'43'' που αγωνίστηκε.

Ο Ελληνας σέντερ είχε 0/2 δίποντα, 1 ριμπάουντ και 2 λάθη. Από τη μεριά της Βιλερμπάν ο Χοτζ πέτυχε 12 πόντους, ενώ ο Ντράγκοβιτς πρόσθεσε άλλους 11 και είχε ακόμα 8 ριμπάουντ, 4 κοψίματα.

Το αυριανό πρόγραμμα (22/3)

Καρσίγιακα - Βενέτσια (19:00)

Μονακό - Σάσαρι (21:30)

Παρακολουθήστε τα highlights από τις δύο αναμετρήσεις

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ