BASKETBALL CH. LEAGUE

Τροφική δηλητηρίαση "ξέκανε" την Παρτίζαν εν όψει ΠΑΟΚ

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ / PAOK - PARTIZAN BELGRADE (MOTION TEAM)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ / PAOK - PARTIZAN BELGRADE (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Η Παρτίζαν υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο Βελιγράδι (22/2, 19:30) με σκοπό να προστατεύσει το +2 της PAOK Sports Arena, αλλά και να ξεπεράσει δίχως περαιτέρω απώλειες τα πολλά κενά που δημιούργησε στο ρόστερ της μία τροφική δηλητηρίαση!

Το Final Eight του Κυπέλλου Σερβίας δημιούργησε πολλά περισσότερα προβλήματα στην Παρτίζαν, από αυτά που έφερε η απώλεια του τίτλου. Η σερβική ομάδα, που έδωσε τρεις αγώνες σε διάστημα τεσσάρων ημερών, ηττήθηκε στον τελικό του θεσμού από τον Ερυθρό Αστέρα, με το αρνητικό αποτέλεσμα να είναι το έλασσον μπροστά σε όλα όσα προηγήθηκαν, κι αυτά που ακολουθούν.

Βλέπετε, οι "μελανόλευκοι" παρατάχθηκαν στους αγώνες του Final Eight δίχως τρεις παίκτες και τον προπονητή τους. Ο Αλεκσάνταρ Ντζίκιτς (προπονητής), ο Ουίλιαμ Χάτσερ, ο Βάνια Μαρίνκοβιτς και ο Μίλος Κοπρίβιτσα την "πάτησαν" από τροφική δηλητηρίαση, με αποτέλεσμα να δουν από νοσοκομείο τις προσπάθειες των υπολοίπων στην Παρτίζαν. Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζαν, εξακολουθεί να τους ταλαιπωρεί, σε σημείο που μοιάζει αδύνατο να δώσουν το "παρών" στην Aleksandar Nikolic Hall για τον επαναληπτικό αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Κάτι που εφόσον επιβεβαιωθεί θα ρίξει κατακόρυφα την ποιότητα και το βάθος πάγκου της σερβικής ομάδας, η οποία -δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι- για να κερδίσει στη Θεσσαλονίκη στηρίχθηκε στον Ουίλιαμ Χάτσερ, που τελείωσε το παιχνίδι με 27 πόντους (με 9/14 δίπ., 1/3 τρίπ., 6/9 βολ.), 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 3 λάθη και 3 κλεψίματα σε 27'52'' συμμετοχής. Από την πλευρά του, ο Βάνια Μαρίνκοβιτς είχε 10 πόντους (με 1/1 δίπ., 2/5 τρίπ., 2/2 βολ.), 1 ριμπάουντ, 1 λάθος και 1 τάπα σε 22'52'', ενώ ο Μίλος Κοπρίβιτσα αγωνίστηκε για 13'05'', μετρώντας 2 πόντους (με 1/2 δίπ.), 1 ριμπάουντ και 2 λάθη.

Θυμηθείτε την εντυπωσιακή εμφάνιση του Ουίλιαμ Χάτσερ

Στο "στρατόπεδο" της Παρτίζαν αναμένουν με αγωνία τις επόμενες ώρες για να διαπιστώσουν αν κάποιος από τους τρεις προαναφερθέντες θα νικήσει τον χρόνο, για να δώσει το "παρών" στο παιχνίδι με τον "δικέφαλο", όντας βέβαια ανέτοιμος από αγωνιστικής άποψης. Οι... τυχεροί της υπόθεσης ήταν οι Ούρος Λούκοβιτς και Λούκσα Άντριτς, που είχαν επίσης στομαχικές διαταραχές, αλλά όχι τόσο σοβαρές ώστε να διακομιστούν σε νοσοκομείο. Αμφότεροι θα αγωνιστούν κανονικά απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Όσο για τον Αλεκσάνταρ Ντζίκιτς; Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες δεν πρόκειται να καθίσει στον πάγκο, με τον άμεσο συνεργάτη του, Νέναν Τσάνακ, να αναλαμβάνει το έργο της αντικατάστασής του -όπως συνέβη άλλωστε στο Final Eight.

Τα highlights από την PAOK Sports Arena

Παρεμπιπτόντως, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ξεκινάει ένα πολύ δύσκολο δεκαήμερο για την Παρτίζαν, η οποία θα δώσει πέντε αγώνες σε αυτό το διάστημα -εφόσον προκριθεί στους "16" του Basketball Champions League. Οι "μελανόλευκοι" έχουν στο πρόγραμμα τα παιχνίδια με ΠΑΟΚ (22/2), Ζαντάρ (24/2), Μέγκα Λεκς (26/2), Κρκα (4/3) και... Τενερίφη (7/3), που περιμένει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης της FIBA.

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, οι οπαδοί της Παρτίζαν έφτιαξαν συλλεκτικά T-Shrit, τα οποία θα φορούν στη διάρκεια του αγώνα. Οι δεσμοί αγάπης και σεβασμού των δύο συλλόγων είναι γνωστά εδώ και χρόνια, κι αποτυπώθηκαν άλλωστε από τον Νίκολα Πέκοβιτς πριν από μερικές ημέρες.

Τροφική δηλητηρίαση "ξέκανε" την Παρτίζαν εν όψει ΠΑΟΚ
TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ