BASKETBALL CH. LEAGUE

Το "σήκωσε" ο Μπόγρης!

Το "σήκωσε" ο Μπόγρης!

Η Τενερίφη του Γιώργου Μπόγρη επιβλήθηκε με 63-59 της Μπάνβιτ στον Τελικό του Basketball Champions League, κατακτώντας τον τίτλο.

Παίζοντας μπροστά στο κοινό της, η οικοδέσποινα του Final Four του Basketball Champions League, Τενερίφη, επιβλήθηκε με 63-59 της Μπάνβιτ στον Τελικό και κατέκτησε τον τίτλο.

Ο Γκριγκόνις με 18 πόντους και ο Ουάιτ με 14 πόντους ήταν οι κορυφαίοι των νικητών. Ο Γίωργος Μπόγρης από την πλευρά του ξεκίνησε στην βασική πεντάδα της ομάδας του και είχε 2 πόντους με 1/6 δίποντα, 6 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 2 λάθη σε 18 λεπτά συμμετοχής.

Για τη Μπάνβιτ, ο Θίοντορ είχε 17 πόντους, με τους Κούλιγκ και Ορέλικ να προσθέτουν από 13 πόντους.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι από την αρχή, με τις άμυνες και το άγχος να κυριαρχούν. Η Τενερίφη πατούσε καλύτερα στο παρκέ στην αρχή, κλείνοντας την πρώτη περίοδο προηγούμενη με 16-12. Στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου μάλιστα ξέφυγε με 23-14, ωστόσο η Μπάνβιτ επέστρεψε άμεσα στο ματς, μειώνοντας σε 34-31 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στην τρίτη περίοδο το σενάριο δεν άλλαξε, με τη Τενερίφη να διατηρεί πάντα ένα μικρό προβάδισμα και να πηγαίνει στην τέταρτη περίοδο προηγούμενη με 51-46. Εκεί, η Μπάνβιτ αντέδρασε και προσπάθησε να επιστρέψει στο ματς, μειώνοντας σε 55-53 περίπου 5 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα και 58-57 περίπου 2 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα. Δύο βολές και ένα μεγάλο τρίποντο του Ουάιτ όμως έβαλαν μπροστά την Τενερίφη με 63-57 με 1 λεπτό να μένει για το τέλος του παιχνιδιού, με τους Ισπανούς να καταφέρνουν να διατηρήσουν το προβάδισμά τους μέχρι το τέλος, κατακτώντας δίκαια τον τίτλο.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ