BASKETBALL CH. LEAGUE

"Τελικός" πρόκρισης για την ΑΕΚ

"Τελικός" πρόκρισης για την ΑΕΚ
EUROKINISSI

Η ΑΕΚ υποδέχεται τη Στρασμπούρ (19:30) σε ένα καθοριστικής σημασίας ματς για το μέλλον της στο Basketball Champions League.

Εντός έδρας απέναντι στη Στρασμπούρ (19:30, Novasports 1, Live Blog από το Sport24.gr) βρίσκει την ΑΕΚ η 12η αγωνιστική του Basketball Champions League. Τόσο η Ένωση, όσο κι η γαλλική ομάδα, συνεχίζουν με ρεκόρ 6-5 στον γ' όμιλο, συνεπώς γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι το συγκεκριμένο ματς θα κρίνει πολλά αναφορικά με την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα επικράτησε την προηγούμενη εβδομάδα εκτός έδρας της Ρόζα Ράντομ , ενώ έρχεται κι από το πρώτο της ροζ φύλλο μακριά από το ΟΑΚΑ για τη Stoiximan.gr Basket League. Απόψε, θα παρουσιαστεί ενισχυμένη με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο, ενώ ακόμα δεν είναι γνωστό αν θα προλάβει να παίξει ο Βινς Χάντερ (σέντερ), ο οποίος αποκτήθηκε για τη θέση του Ελόνου.

Η Στρασμπούρ θα παραταχθεί στο ΟΑΚΑ με 76.1 πόντους ενεργητικό και 74.9 παθητικό κατά μέσο όρο. Το σύνολο του Βενσάν Κολέ μετράει μόλις 1 εκτός έδρας νίκη σε 5 ματς έως τώρα, ωστόσο σημειώνεται πως έχει μία σημαντική αλλαγή συγκριτικά με τον πρώτο γύρο, όπου είχε επικρατήσει της ΑΕΚ με 80-78 . Συγκεκριμένα, δεν υπάρχει στο ρόστερ πλέον ο Μάικλ Ντίξον, με τον Ντι Μποστ να είναι ο παίκτης που έχει πάρει τη θέση του.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ Γ' ΟΜΙΛΟ

Μπάνβιτ 8-3

Εστουδιάντες 7-4

Βενέτσια 6-5

Μπαϊρόιτ 6-5

Στρασμπούρ 6-5

ΑΕΚ 6-5

Ολίμπια 4-7

Ρόζα Ράντομ 1-10

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ