BASKETBALL CH. LEAGUE

Τα ζευγάρια των "8" στο Basketball Champions League

Τα ζευγάρια των "8" στο Basketball Champions League

Στο Μόναχο πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (10/3) η κλήρωση για την προημιτελική φάση του Basketball Champions League. Δείτε ποια είναι τα ζευγάρια που προέκυψαν.

Ένα βήμα έμεινε για το Final Four του Basketball Champions League, με οκτώ ομάδες να ρίχνονται στη μάχη με φόντο την παρουσία τους στην τελική φάση της διοργάνωσης της FIBA. Μετά την ολοκλήρωση της φάσης των "16", πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (10/3) η κλήρωση για τα προημιτελικά, στο Μόναχο, δίχως να προκύψει κάποια εμφύλια μονομαχία.

Η Τενερίφη του Γιώργου Μπόγρη (που άφησε εκτός συνέχειας τον ΠΑΟΚ) θα αντιμετωπίσει τη Βιλερμπάν (που απέκλεισε τον Άρη στους "16"), ενώ η Βενέτσια του Μάικ Μπράμου θα κοντραριστεί με την Καρσίγιακα. Η Μπάνβιτ θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Λούντβιχσμπουργκ, ενώ τέλος η Μονακό (που πέταξε εκτός διοργάνωσης την ΑΕΚ) θα βρει απέναντί της τη Σάσαρι.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

Βιλερμπάν (Γαλλία) - Τενερίφη (Ισπανία)

Καρσίγιακα (Τουρκία) - Βενέτσια (Ιταλία)

Μπάνβιτ (Τουρκία) - Λούντβιχσμπουργκ (Γερμανία)

Μονακό (Γαλλία) - Σάσαρι (Ιταλία)

Οι ομάδες που είναι πρώτες θα δώσουν τον α' αγώνα στην έδρα τους, με τον επαναληπτικό να διεξάγεται στην έδρα του αντιπάλου. Τα πρώτα παιχνίδια των προημιτελικών θα διεξαχθούν στις 21 και 22 Μαρτίου, ενώ οι επαναληπτικοί θα γίνουν στις 28 και 29 Μαρτίου.

Όσον αφορά το Final Four, η πόλη που θα το φιλοξενήσει θα ανακοινωθεί μετά την ολοκλήρωση των "8", αφού -ως γνωστόν- αυτό θα διεξαχθεί στο γήπεδο μιας εκ των τεσσάρων ομάδων που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο. Η τελική φάση του Basketball Champions League θα διεξαχθεί από τις 28 έως τις 30 Απριλίου.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ