BASKETBALL CH. LEAGUE

Στον δρόμο του Προμηθέα ο Κέλβιν Μάρτιν

Στον δρόμο του Προμηθέα ο Κέλβιν Μάρτιν

Η Βίρτους Μπολόνια, αντίπαλος του Προμηθέα στον 4ο όμιλο του Basketball Champions League, απέκτησε τον Αμερικανό γκαρντ Κέλβιν Μάρτιν (VIDEO).

Ο Κέλβιν Μάρτιν θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν στην Ιταλία. Όχι όμως στην Κρεμόνα αλλά στην Μπολόνια, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο στην Βίρτους και θα βρεθεί στο δρόμο του Προμηθέα Πάτρας στον 4ο όμιλο του Basketball Champions League της σεζόν 2018-19.

" Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην Βίρτους. Η Βίρτους έχει γράψει ιστορία στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, τη σέβονται παντού και αισθάνομαι ότι μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα εδώ πέρα. Είμαι έτοιμος για την πρόκληση", είπε μεταξύ άλλων ο 29χρονος Αμερικανός γκαρντ, που είχε την προηγούμενη σεζόν 13,2 πόντους, 5,4 ριμπάουντ και 1,7 κλεψίματα κατά μέσο όρο στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Με την προσθήκη του Μάρτιν η ιταλική ομάδα ολοκλήρωσε τις κινήσεις της όσον αφορά στους ξένους. Η Βίρτους απέκτησε τις προηγούμενες ημέρες δύο παίκτες από το ελληνικό πρωτάθλημα, τον Ντέγιαν Κράβιτς (του Πανιωνίου) και τον Κέβιν Πάντερ (πρώην της ΑΕΚ), καθώς και τους Τόνι Τέιλορ, Μπράιαν Κβάλε και Αμάθ Εμπαγιέ.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του Κέλβιν Μάρτιν στην Κρεμόνα:

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ