BASKETBALL CH. LEAGUE

Στον δρόμο της ΑΕΚ ο Μπιλάν

Στον δρόμο της ΑΕΚ ο Μπιλάν

Με τη φανέλα της Στρασμπούρ θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής ο Μίρο Μπιλάν, με τη γαλλική ομάδα να ανακοινώνει την απόκτησή του για τον επόμενο χρόνο.

Όλο και πιο δυνατή γίνεται η Στρασμπούρ, στην προσπάθειά της να φτάσει στην κορυφή της LNB και να διακριθεί στο Basketball Champions League. Η γαλλική ομάδα ανακοίνωσε την Πέμπτη (19/10) την απόκτηση του Μίρο Μπιλάν για τον επόμενο χρόνο, αποκτώντας μία ακόμη λύση... πρώτης γραμμής στους ψηλούς, με τον έμπειρο σέντερ.

Ο 28χρονος παίκτης αγωνίστηκε την τελευταία εξαετία στην Κροατία με τα χρώματα της Τσεντεβίτα, από την οποία αποχώρησε το καλοκαίρι αφού δεν βρισκόταν στα πλάνα του Γιούρι Ζντοβτς. Ταλαιπωρήθηκε αρκετά έως ότου βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τον Βενσάν Κολέ να του δίνει ψήφο εμπιστοσύνης και να τον εντάσσει στο ρόστερ της γαλλικής ομάδας για τον επόμενο χρόνο.

Θυμίζουμε πως οι "κόκκινοι" βρίσκονται στον ίδιο όμιλο με την ΑΕΚ στο Basketball Champions League, με το μεταξύ τους παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο για 7 Νοεμβρίου, ενώ στο ρόστερ τους βρίσκεται κι ο πρώην παίκτης της Ένωσης, Μάικ Ντίξον.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ