BASKETBALL CH. LEAGUE

Σοκ στην Λούντβιχσμπουργκ: Χάνει το Final Four o Σίαρς!

Σοκ στην Λούντβιχσμπουργκ: Χάνει το Final Four o Σίαρς!
CHAMPIONS LEAGUE

Η Λούντβιχσμπουργκ ανακοίνωσε ότι ο Τζάστιν Σίαρς τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο στον τελευταίο αγώνα της ομάδας και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν και - φυσικά - το Final Four του BCL!

Τα χειρότερα νέα, την χειρότερη στιγμή για την Λούντβιχσμπουργκ. Ο Τζάστιν Σίαρς (24 χρονών, 2.03 μέτρα, φόργουορντ) τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο στον χθεσινό (1/5) αγώνα με την Τούμπιγκεν για την τελευταία αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν!

Όπως γίνεται σαφές, ο Αμερικανός θα απουσιάσει και από το προσεχές Final Four του Basketball Champions League (4-6/5) στο οποίο συμμετέχει η ΑΕΚ. Η Λούντβιχσμπουργκ θα αντιμετωπίσει τη Μονακό στον πρώτο ημιτελικό, ενώ η ΑΕΚ τη Μούρθια στον δεύτερο.

Ο Σίαρς ήταν ένας εκ των πιο σταθερών παικτών της γερμανικής ομάδας όλη την σεζόν, έχοντας 7.8 πόντους και 4.5 ριμπάουντ μέσο όρο, όντας ένας από τους παίκτες που έβγαζαν μπόλικη ενέργεια στο παρκέ. Ήταν ο έβδομος σκόρερ και τρίτος ριμπάουντερ των Γερμανών στην διοργάνωση, με την απουσία του να θεωρείται πολύ σημαντική.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ