BASKETBALL CH. LEAGUE

Σαρίτσα: "Δεν ήταν εύκολο να νικήσουμε την ΑΕΚ"

Σαρίτσα: "Δεν ήταν εύκολο να νικήσουμε την ΑΕΚ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ουφούκ Σαρίτσα χαρακτήρισε το ματς με την ΑΕΚ ως το πιο δύσκολο εκτός έδρας ματς για την Μπεσίκτας και τόνισε πως δεν ήταν εύκολο για την ομάδα του να νικήσει την ΑΕΚ.

Η Μπεσίκτας νίκησε (78-88) την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο προπονητής της Μπεσίκτας, Ουφούκ Σαρίτσα, τόνισε πως η ομάδα του δεν είχε εύκολο έργο απέναντι στην "Ένωση".

Συγκεκριμένα, σχολίασε τα εξής: "Κάναμε πολύ καλή δουλειά απόψε. Παίζαμε για τέταρτη φορά το τελευταίο δεκαήμερο. Δεν ήταν εύκολο να νικήσεις την ΑΕΚ εδώ, ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι για μας εκτός έδρας, αλλά παίξαμε έξυπνα και επιθετικά. Ελέγξαμε τον ρυθμό και με εξαίρεση το τρίτο δεκάλεπτο είχαμε το πάνω χέρι. Η ΑΕΚ είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα και η νίκη μας είναι πολύ σημαντική. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Έχουμε ένα μεγάλο πλεονέκτημα στο γκρουπ, αλλά υπάρχει δρόμος ακόμη".

Ο Μάικλ Ρολ, είπε με τη σειρά του: "Θέλαμε να παίξουμε επιθετικά. Η ΑΕΚ έχει πολύ ταλέντο και έπαιζε στην έδρα της. Ήμασταν συγκεντρωμένοι, προσπαθήσαμε να σταματήσουμε τους παίκτες-κλειδιά, παίξαμε σαν σύνολο και εκμεταλλευτήκαμε τα ατού μας στην επίθεση έχοντας καλό ρυθμό".

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ