BASKETBALL CH. LEAGUE

Πρίφτης: "Να βάλουμε στην ομάδα τον Γιάνκοβιτς"

Πρίφτης: "Να βάλουμε στην ομάδα τον Γιάνκοβιτς"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της νίκης του Άρη επί της Ναχαρίγια ο τεχνικός του Δημήτρης Πρίφτης αφού στάθηκε σε αυτήν γύρισε σελίδα εν όψει του ντέρμπι που ακολουθεί για το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό στη Nick Galis Hall την προσεχή Δευτέρα.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της νίκης του Άρη επί της Ναχαρίγια ο τεχνικός του Δημήτρης Πρίφτης στάθηκε σε αυτήν όπως και στο παιχνίδι που ακολουθεί για το πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Basket League με τον Ολυμπιακό στη Nick Galis Hall την προσεχή Δευτέρα στεκόμενος και στην ενσωμάτωση του Βλάντο Γιάνκοβιτς.

"Συγχαρητήρια για τη νίκη, είχαμε καλό παιχνίδι, αν και πιστεύω ότι δεν είναι αυτή η εικόνα της Ναχαρίγια. Έπαιζαν χωρίς τον βασικό πλέι μέικερ (σ.σ. Τιγκ) και το χρησιμοποιήσαμε αυτό. Ήμασταν επιθετικοί, το ξέραμε εξαρχής ότι είχαν πρόβλημα εκεί, γι’ αυτό και έκαναν τόσα λάθη, αλλά πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να είμαστε ρεαλιστές. Είχαμε καλές στιγμές από το τρανζίσιον, είχαμε καλό μακρινό σουτ, κάποιες καλές συνεργασίες στο πέντε εναντίον πέντε. Οι πόντοι από τα λάθη του αντιπάλου έκαναν το παιχνίδι πιο εύκολο για μας", ήταν η πρώτη τοποθέτηση του Πρίφτη.

Σε ερώτηση για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό σε συνδυασμό με την προσθήκη του Βλάντο Γιάνκοβιτς απάντησε: "Είναι σκληρό παιχνίδι, έχουμε τρεις μέρες για τον συγκεκριμένο αγώνα, θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Είναι παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων, απέναντί μας θα έχουμε τον πρωταθλητή Ελλάδας και μία από τις από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να βάλουμε στην ομάδα και το νέο πρόσωπο (Γιάνκοβιτς). Δυστυχώς μας λείπουν κάποιοι παίκτες, υποφέρουμε από τους τραυματισμούς από το ξεκίνημα της χρονιάς. Χάσαμε τον Τσαϊρέλη σήμερα, χάσαμε τον Καββαδά και οι αγώνες είναι πολύ κοντά, πρέπει να προσαρμοστούμε".

Κι όσο για τον Αμερικανό φόργουορντ του Άρη Ντέβον Μαρμπλ τόνισε: "Νιώθω πολύ καλά, δεν είχα πρόβλημα με τα φάουλ σήμερα. Είναι θετικό ότι αναγκάσαμε τον αντίπαλο να κάνει πολλά λάθη και πετύχαμε πόντους στο τρανζίσιον. Κάναμε πολλά θετικά πράγματα σήμερα, ίσως όμως δώσαμε πολλές ευκαιρίες στον αντίπαλο μέσα από τα επιθετικά ριμπάουντ και αυτό είναι κάτι που πρέπει να διορθώσουμε".

Απογοητευμένος από την εμφάνιση των παικτών του παρουσιάστηκε ο τεχνικός της Ναχαρίγια Έρικ Αλφάσι στη Συνέντευξη Τύπου όπου δήλωσε: "Δεν περιμέναμε να έχουμε τέτοια εικόνα στο γήπεδό μας. Πιστεύω ότι έπαιξε ρόλο η ήττα μας στο προηγούμενο παιχνίδι όπου ήμασταν κοντά στη νίκη για 35 λεπτά αλλά χάσαμε. Κάποιοι παίκτες έχασαν την αυτοπεποίθησή τους, αλλά δεν είναι δυνατόν να είμαστε τόσο μαλθακοί, τόσο σοφτ.

Έχουμε καλή ομάδα, έχουμε ταλέντο και θα πρέπει να ξεφύγουμε από αυτή την κατάσταση. Είναι δύσκολο να παίξουμε σε αυτό το επίπεδο, ούτε εύκολο να παίζουμε δύο φορές την βδομάδα. Πρέπει να βελτιωθούμε άμεσα".

Τέλος ο έμπειρος πλέι μέικερ της ισραηλινής ομάδας Νιβ Μπέρκοβιτς υποστήριξε: "Ξεκινήσαμε πολύ χαλαρά, ήμασταν πολύ σοφτ, χάσαμε πολλά εύκολα καλάθια. Είναι πολλά τα λάθη που κάναμε, δεν παίξαμε άμυνα, χάσαμε αυτοπεποίθηση. Πρέπει να έχουμε ψηλά το κεφάλι και να ανακάμψουμε άμεσα. Έχω πίστη στην ομάδα μου αλλά πρέπει να βελτιωθούμε".

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ