BASKETBALL CH. LEAGUE

Ζουρνατσίδης: "Αν ο ΠΑΟΚ είναι σοβαρός, έχει πολλές πιθανότητες πρόκρισης"

BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τέλης Ζουρνατσίδης μίλησε για την κλήρωση των ομίλων του Basketball Champions League, εξηγώντας πως είναι πολύ νωρίς να ειπωθεί το παραμικρό με βεβαιότητα.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται για μια ακόμη σεζόν στο Basketball Champions League, θέλοντας να κάνει ακόμη ένα βήμα προόδου στη διοργάνωση της FIBA. Σε πρώτο χρόνο, ο "δικέφαλος" θα βρει απέναντί του σημαντικές δυνάμεις της διοργάνωσης , όπως η Τενερίφη και η Βενέτσια, με τον Τέλη Ζουρνατσίδη να εξηγεί πως δεν μπορεί να ειπωθεί κάτι με βεβαιότητα αναφορικά για τον ακριβή βαθμό δυσκολίας του ομίλου στον οποίο τοποθετήθηκε η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

" Ήταν μία καλή κλήρωση. Υπάρχουν στον όμιλο και ομάδες με παράδοση στο Basketball Champions League, όπως η Τενερίφη και η Βενέτσια, αλλά και ομάδες που αποτελούν ερωτηματικά, καθώς αυτή την στιγμή δεν μπορούμε να γνωρίζουμε κάτι ιδιαίτερο για αυτές. Γενικά, νομίζω ότι είναι ένας όμιλος, στον οποίο αν ο ΠΑΟΚ παρουσιαστεί σοβαρός και αν η στελέχωση της ομάδας πάει κατ’ ευχήν, έχει πολλές πιθανότητες να περάσει στην επόμενη φάση", δήλωσε αρχικά ο GM του ΠΑΟΚ για να καταλήξει αναφερόμενος στο επίπεδο του Basketball Champions League:

" Είδαμε φέτος να προστίθενται κάποιες πολύ ισχυρές ομάδες, όπως η Μπάμπεργκ και η Χαπόελ Ιερουσαλήμ, ενώ και οι ομάδες που βρίσκονται στη διοργάνωση από τα προηγούμενα χρόνια παρουσιάζονται πιο δυνατές. Γενικά, νομίζω ότι το Basketball Champions League εξελίσσεται χρόνο με τον χρόνο. Οι άνθρωποι που τρέχουν το προσπαθούν να βελτιώνουν την κατάσταση χρόνο με τον χρόνο. Νομίζω ότι θα είναι ένα πολύ ποιοτικό πρωτάθλημα και αυτό που ελπίζουμε εμείς, είναι να προχωρήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο στον θεσμό".

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ