BASKETBALL CH. LEAGUE

Τσόχλας: "Μπορούμε να τα καταφέρουμε"

Τσόχλας: "Μπορούμε να τα καταφέρουμε"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Απόλλωνας Τσόχλας δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για τον αυριανό πρώτο αγώνα του ΠΑΟΚ με την Τενερίφη για τους "16" του Basketball Champions League.

Το βράδυ της Τρίτης ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί την Τενερίφη (28/2, 19:30) στον πρώτο από τους δύο αγώνες για τη φάση των "16" του Basketball Champions League και ο Απόλλωνας Τσόχλας εκπροσώπησε τους παίκτες του "δικεφάλου" στη Media Day της ομάδας.

" Σίγουρα είναι δύσκολο να παίζουμε κόντρα σε μια ομάδα που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του ισπανικού πρωταθλήματος. Είναι ένα δύσκολο ματς, αλλά πιστεύω ότι αν είμαστε συγκεντρωμένοι θα παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και γιατί όχι, να πάρουμε τη νίκη στην έδρα μας" τόνισε ο έμπειρος γκαρντ του ΠΑΟΚ, προσθέτοντας για τον αυριανό αντίπαλο του "δικεφάλου":

" Είναι μια ομάδα που δεν βασίζεται σε 2-3 συγκεκριμένους παίκτες. Παίζουν και σκοράρουν 12 παίκτες. Είναι μια ομάδα που δίνει πάρα πολλές ασίστ και παίζει πολύ όμορφο μπάσκετ. Δεν είναι τυχαία η πορεία της στο ισπανικό πρωτάθλημα".

Η δυναμικότητα της Τενερίφης είναι μεγάλη. Ωστόσο ο Τσόχλας πιστεύει στις δυνατότητες του ΠΑΟΚ, καθώς και στις πιθανότητες που έχει να προκριθεί στους "8" της διοργάνωσης, ακόμα και απέναντι σε μία τόσο καλή ομάδα... " Αν είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε" τονίζει ο άσος του ΠΑΟΚ, που μίλησε εν συνεχεία για την απουσία του Τζόρνταν Σάιμπερτ:

" Θα μας λείψει σίγουρα πάρα πολύ. Είναι ένα παιδί με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Γενικά δεν έχουμε την πολυτέλεια να έχουμε κάποιον απόντα, πόσο μάλλον από το συγκεκριμένο παιχνίδι, που πιστεύω ότι από άποψη τακτικής θα χρειαζόμασταν ένα καλό σουτέρ. Δυστυχώς, έτσι είναι το μπάσκετ και θα προσπαθήσουμε οι υπόλοιποι να αναπληρώσουμε αυτό το μεγάλο κενό".

Τέλος, ο Τσόχλας αναφέρθηκε και στην παρουσία του κόσμου στο κλειστό της Πυλαίας και στο πόσο σημαντικό είναι να έχει ο ΠΑΟΚ τη βοήθεια του στο συγκεκριμένο ματς... " Είναι αυτονόητο ότι όλοι θα θέλαμε να είναι μεγάλα τα γήπεδα. Ελπίζω ο κόσμος να ανταποκριθεί αύριο στο κάλεσμα μας και να βρεθεί στο γήπεδο".

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ