BASKETBALL CH. LEAGUE

Παπαθεοδώρου: "Μας έχουν κοστίσει οι λεπτομέρειες"

Παπαθεοδώρου: "Μας έχουν κοστίσει οι λεπτομέρειες"

Αναφερόμενος στην ήττα από την Τενερίφη, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου τόνισε πως οι λεπτομέρειες έχουν κοστίσει στον ΠΑΟΚ. "Θέλουμε ένα κλικ για να δώσουμε νόημα σε αυτό που δημιουργούμε", σχολίασε.

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στις λεπτομέρειες στο γήπεδο του από την Τενερίφη και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αναφέρθηκε στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας το τελευταίο διάστημα, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αρχικά είπε τα εξής: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, οι παίκτες μας έκαναν τρομερή προσπάθεια, προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος να πάρουμε τη νίκη αλλά στο τέλος κάποια σημαντικά λάθη μας στοίχησαν τη νίκη. Εμείς ψάχνουμε ένα "κλικ", μια εμφάνιση να δώσουμε ένα νόημα σε αυτό που δημιουργούμε. Υπάρχουν πάρα πολλές μικρές λεπτομέρειες που μας έχουν κοστίσει και δεν μας έχουν αφήσει να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο.

Δεν θέλω να ψάχνω δικαιολογίες, η ομάδα προσπαθεί, τα παιδιά κάνουν μεγάλη προσπάθεια να αφομοιώσουν το τρόπο που θέλουμε να λειτουργήσουμε. Τα συνεχόμενα παιχνίδια δεν είναι σύμμαχος μας, οι προπονήσεις γίνονται με εμπόδια και ταυτόχρονα δεν έχουμε τα αποτέλεσμα. Αυτά είναι πράγματα που μας δημιουργούν προβλήματα και θεωρώ ότι όλο το τελευταίο διάστημα και μετά το ματς με την Κύμη, είχαμε πάρα πολλά καλά διαστήματα αλλά σε αυτό χρειάζεται διάρκεια. Πρέπει κάποτε και σε εμάς να χαμογελάσει η τύχη, είτε αυτό είναι ένα ριμπάουντ, είτε ένα γλίστρημα, είτε να έχουμε λιγότερους τραυματισμούς».

Για το ερχόμενο ματς κόντρα στον Άρη: "Η καθημερινή προσπάθεια και η εικόνα από τις προπονήσεις, μας δίνει την δυνατότητα να αισιοδοξούμε. Για εμάς είναι σημαντικό αυτή η εικόνα που έχουμε στις προπονήσεις όπως και σήμερα στο ματς σε ένα μεγάλο σημείο, να έχει και ένα αποτέλεσμα. Σήμερα φεύγουμε στεναχωρημένοι, μπορούσαμε να το κερδίσουμε το παιχνίδι. Μπροστά μας δεν έχουμε πολύ χρόνο να σκεφτούμε πάρα να ετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι, είναι ένα καλό ματς που θα μπορέσει να μας δώσει μια διαφορετική ώθηση".

Για την αντικατάσταση του Ντίλαρντ: "Αυτή την στιγμή η αγορά είναι πολύ περιορισμένη, κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να βρούμε παίκτη για όλη την χρονιά, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι η ομάδα έχει ανάγκη από έναν παίκτη που θα σκοράρει. Δεν υπάρχει κάτι αυτή την στιγμή, προσπαθούμε, ελέγχουμε, αξιολογούμε. Τώρα δουλεύουμε με τα παιδιά της ομάδας και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ο Κρουμπάλι θα συνεχίσει με την αποθεραπεία του και θα δούμε την Παρασκευή αν θα μπορέσει να μας βοηθήσει".

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ