BASKETBALL CH. LEAGUE

Παπαθεοδώρου: "Ήταν δύσκολη η χρονιά στο Basketball Champions League"

CHAMPIONS LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
CHAMPIONS LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΚΑΡΣΙΓΙΑΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) MOTIONTEAM

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έκανε την αποτίμηση της ευρωπαϊκής πορείας του ΠΑΟΚ μετά από τον αποκλεισμό στην Σμύρνη, ενώ στάθηκε στα λάθη που στέρησαν από την ομάδα του την πρόκριση στους "8" του Basketball Champions League.

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να προστατεύσει το +6 της νίκης του στην PAOK Sports Arena, με αποτέλεσμα να "λυγίσει" στην Σμύρνη απέναντι στην Καρσίγιακα . Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου συνεχάρη αρχικά τους νικητές, για να δηλώσει αμέσως μετά:

" Δεν ξεκινήσαμε τόσο καλά, ειδικά στην άμυνα μας. Τους αφήσαμε να βάλουν κάποια εύκολα καλάθια και να βρουν αυτοπεποίθηση, μέσα στην έδρα τους. Αντιδράσαμε στο δεύτερο μέρος, είχαμε μια πολύ καλή γ' περίοδο. Στα τελευταία λεπτά ήταν μια μεγάλη μάχη. Κάποια κρίσιμα λάθη από εμάς, κάποια κρίσιμα ριμπάουντ, κάποια ελεύθερα σουτ που δε βάλαμε. Ήταν δύσκολη αυτή η χρονιά για εμάς στο Basketball Champions League. Τώρα, που είναι το τέλος μας, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για όλη την προσπάθεια. Ίσως έπρεπε να προχωρήσουμε περισσότερο. Όπως είπα και πριν, κάποια φθηνά λάθη και στα δύο παιχνίδια, μας κόστισαν την πρόκριση".

Ενώ κατέληξε, λέγοντας πως " δεν ξεκινήσαμε καλά σε αυτήν τη χρονιά. Γενικά, αντιδράσαμε σαν ομάδα. Είχαμε κάποια πολύ καλά παιχνίδια. Η Καρσίγιακα είναι μια καλή ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες, με μεγάλες δυνατότητες. Παλέψαμε, ήμασταν πολύ καλύτεροι στο πρώτο παιχνίδι. Το δεύτερο ήταν σε αυτήν την ατμόσφαιρα. Γενικά, είναι θετική η εικόνα από τη μία πλευρά. Από την άλλη, νομίζω ότι είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία για περισσότερη επιτυχία με πρόκριση στον επόμενο γύρο. Αυτό είναι το μπάσκετ. Πρέπει να είμαστε πιο έξυπνοι. Τώρα είναι η ώρα να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στην Ελλάδα".

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ